Kermis Son

Op vrijdag 17 juni start om 15.30 uur weer de kermis van Son, zoals gebruikelijk in het centrum op het Raadhuisplein, Kerkplein en de Nieuwstraat.
Een hele mooie actie is de één euro dag. Hierdoor is de kermis op vrijdag 17 juni voor iedereen betaalbaar en is een extra ritje nog leuker. De Kermis duurt tot dinsdag 21 juni 23.00 uur.
Op maandag 20 juni heeft de kermis van 15.30 tot 16.30 extra aandacht voor de mindervaliden c.q. gehandicapten. Zij kunnen dan een uur lang gratis kermis vieren. In dit uur draaien de attracties langzamer en staat de muziek zachter. Ook de knipperverlichting van de attracties wordt aangepast.
Zo blijkt maar weer: de Sonse kermis is een kermis voor iedereen. Er zijn spectaculaire attracties voor de oudere jeugd maar ook aantrekkelijke attracties voor de jongere bezoekers. Natuurlijk kun je weer een gokje wagen voor mooie prijzen en zijn er kraampjes met traditionele lekkernijen.
Let op!
In verband met de kermis is het centrum van Son voor het doorgaande verkeer afgesloten van donderdag 16 juni vanaf 07.00 uur tot en met woensdag 22 juni uiterlijk 18.00 uur. Dit is inclusief het opbouwen en afbreken van de attracties.
Het verkeer wordt omgeleid via de A50. Voor plaatselijk verkeer is er een tijdelijke omleiding via de Bontstraat. Beide omleidingsroutes worden met borden aangegeven.
DeMooiSonenBreugelkrant wenst u veel kermisplezier