Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Zaterdag 18 juni Voetbal-legendes bij SBC

Wel eens een voetballegende in levenden lijve gezien? Een praatje mee gemaakt? Mee op de foto gestaan? Op zaterdag 18 juni zou dat zo maar eens kunnen gebeuren. Op sportpark Schuttersheide, bij SBC. De entree is gratis. Want het is dan promotiedag voor het G-voetbal.

Tijdens de open dag op 18 juni a.s. wil SBC nog meer bekendheid geven aan het
G-voetbal. Een aantal G-teams uit andere dorpen is uitgenodigd om mee te doen met de trainingsclinic en het voetbaltournooi dat we die dag organiseren.

Ook komt tijdens de open dag het PSV Legendary team (bestaand uit oud spelers van PSV) een wedstrijd spelen tegen het G-team van SBC én tegen een speciaal samengesteld team van Golden Ticket * winnaars van SBC jeugd- en senioren spelers. Welke spelers van PSV komen, blijft nog een verrassing!
Om 13.30 uur is er een speciale Meet & Greet met Phoxy (mascotte PSV) voor de kinderen, en na de prijsuitreiking is er een Meet & Greet met de PSV Legendary spelers.

Programma Open Dag op 18 juni 2016
11.00u Trainingsclinic voor G-teams verzorgd door SBC1
12.00u Start open dag
12.15u Start eerste wedstrijden G-teams
13.15u Prijsuitreiking wedstrijden G-teams
13.30u Meet & greet met Phoxy (PSV mascotte)
13.45u Warming-up spelers PSV Legendary Team
14.00u Muzikaal optreden Snollebollekes
14.30-15.00u Start wedstrijd PSV Legendary – G-team SBC
Pauze
15.15-15.45u Start wedstrijd PSV Legendary –Golden Ticket winnaars SBC
15.50u Prijsuitreiking en meet & Greet met PSV Legendary
17.30u Afsluiting open dag
Alle inwoners van Son en Breugel zijn van harte welkom tijdens deze promotiedag op 18 juni a.s. en de toegang is gratis.


Sollicitatietips PDC Werkt en DemooiSonenBreugelKrant

Hoe bereid je je goed voor op een sollicitatiegesprek?
Begin op tijd met het voorbereiden van je sollicitatiegesprek - minstens een aantal dagen van tevoren. PDC Werkt helpt je graag bij je voorbereiding met de Checklist Voorbereiden Sollicitatiegesprek. Checklist voorbereiden sollicitatiegesprek

1. Ken de vacature
Lees de vacature goed door. Vorm een beeld van de ideale kandidaat voor deze baan. Vind de overeenkomsten met jouw persoonlijke vaardigheden, eigenschappen en ervaring. Kijk op de website van de werkgever of er een 'Werken bij' pagina is. Hier vind je vaak waardevolle informatie over het type kandidaat dat het bedrijf of de instelling zoekt.

2. Ken de werkgever
Als het goed is heb je voor je sollicitatiebrief al uitgebreid onderzoek gedaan naar de werkgever. Neem dit nog even door en vul het aan waar nodig: - wat doet de werkgever precies? - hoe groot is de organisatie? - wat zijn de nieuwste ontwikkelingen voor deze werkgever en deze sector? - lees de laatste (nieuws)berichten op de website en op social media.

3. Ken je gesprekspartner(s)
Zorg dat je weet met wie je het gesprek hebt en welke functie je gesprekspartners hebben. Kijk op LinkedIn en Google. Als je een interview kunt vinden, of een publiek zichtbaar social media account: kijk wat deze personen belangrijk vinden. Onthoud de namen en gezichten goed. Bij binnenkomst kun je je dan beter concentreren op hoe je jezelf voorstelt.

4. Vragen voorbereiden
Bereid je voor op vragen die je tijdens het sollicitatiegesprek kunt krijgen. De meest gestelde vragen tijdens een sollicitatiegesprek helpen je hierbij. Vraag je ook af wat een werkgever over jou te weten kan komen via het internet. Google jezelf en bereid je voor op eventuele vragen hierover.

5. Je eigen vragen opschrijven
Wat wil jij nog weten over de functie of de werkgever? Bereid een aantal vragen voor. Want je kunt pas bepalen of deze baan echt iets voor jou is als je een helder beeld hebt van de functie. Door vragen te stellen, laat je bovendien zien dat je je in de functie verdiept hebt.

6. Presenteer jezelf in 1 minuut
Bereid een kort verhaal voor om jezelf voor te stellen aan je gesprekspartners.

7. Maak een informatiemap
Print de vacature, je cv, je sollicitatiebrief en je vragen uit. Stop het geheel in een nette map en neem die mee naar je sollicitatiegesprek. Dit helpt je als de werkgever specifieke onderdelen van je brief of cv wil bespreken. Bovendien laat je zien dat je je hebt voorbereid.

8. Bereid het vervoer voor
Controleer nog even heel goed op welke locatie je moet zijn en zoek uit hoe je daar komt: openbaar vervoer, fiets of auto? Kun je er gemakkelijk parkeren? Parkeergeld op zak? Of als je een parkeer-app gebruikt: telefoon opgeladen? Houd altijd rekening met extra reistijd. Vertrek dus ruim op tijd zodat je door een kleine vertraging niet te laat aankomt.

9. Zoek kleding uit
Leg de avond van tevoren de kleding klaar die je tijdens het sollicitatiegesprek wilt dragen. Pas alles en zorg dat je kleding van top tot teen in orde is. Doe dit niet pas vlak voordat je de deur uit moet, want dat kan onnodige stress opleveren.

Schrijf je gratis in op PDC Werkt en vind de baan die bij je past. Kijk op www.pdcwerkt.nl voor vacatures en meer informatie. PDC Werkt is onderdeel van Personeel Diensten Centrum.