Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Doop op het Dommelbalkon

Het Dommelbalkon in het Vroonhovenpark wordt steeds meer ontdekt als een idyllische plek voor activiteiten van uiteenlopende aard.

Er werd al een zeer geslaagde middag gehouden met Dichters aan de Dommel, er staat nog muziek in het groen op het programma, en de plek werd ook al gebruikt voor een huwelijkssluiting.
Op zaterdag 27 augustus jl. vond er voor de eerste keer een doopplechtigheid plaats. Dorpsgenoten Tom en Ingrid van Rijssel, de kersverse en trotse ouders van Fien, vonden het een ideale plek om hun pasgeborene door Heeroom te laten dopen en dat gebeurde dan ook in het bijzijn van de hele familie aan de oevers van de Dommel. Het werd een mooie dienst op een unieke locatie.
Andere ideeën blijven natuurlijk altijd welkom.


Afscheidsvoorstelling
cabaretgroep "Spoït Elluf"

Woensdagavond 7 september neemt de Helmondse Cabaretgroep "Spoit Elluf" na 22 jaar afscheid van haar publiek met een laatste voorstelling in het Vestzaktheater.

In Son De show heeft de titel "Groete oit Zijtaart "meegekregen.
In een avondvullende afscheidsvoorstelling blikt "de Spoit" terug op 22 jaar cabaret. De Roos, De Trein, Het Apparaatje... maar ook de scherpe dialogen tussen hai en hum. Natuurlijk zijn de hoofdrollen deze avond voor Lia Stoop, geen onbekende in Son en Breugel, Erik van Heeswijk, Harm Tilburgs en Bertus Klerks
Maar er komen ook diverse zeer speciale gasten langs om het afscheidsfeestje mee te vieren.
Er zullen veel nummers te horen zijn uit het rijke repertoire van Cabaretgroep Spoit Elluf, die iedereen met een carnavalshart wel kent. Maar bovenal wordt het een avond met echt, ongedwongen amusement in het pure Helmondse dialect.
Let op: deze voorstelling wordt niet ondertiteld!
Prijs: €15,00 incl. pauzedrankje Aanvang: 20:15 uur. Reserveren via www.vestzaktheaterson.nl


Afbeelding