Afbeelding
Foto:

Key4Music Popschool, enthousiast én vakkundig muziekonderwijs.

Popmuziekschool Key4Music viert feest! We bestaan alweer 15 jaar en zijn vanaf augustus 2012 ook begonnen met muzieklessen geven in Son&Breugel.

Het eerste gevoel van een zeer warme ontvangst in deze gemeente is altijd zo gebleven.
Enthousiast hebben we al vele optredens verzorgd o.a. bij de SamenLoop voor Hoop, Towerfestival, Kiosk, Vestzaktheater, Carnavalsavonden, Ijsfeest.
Sinds 2014 heeft Key4Music een prachtig eigen pand in Breugel aan de Herculeslaan 2.
De lokalen zijn supermodern ingericht en er wordt gewerkt met de allernieuwste lesmaterialen en instrumenten. Key4Music biedt op een unieke manier de lessen aan waardoor er veel speelplezier en snel resultaat is. Alle leerlingen in de leeftijd van 5 tot 80 jaar krijgen het hele jaar door de mogelijkheid om mee te doen aan leuke optredens in de regio. Door de fijne onderlinge sfeer ontstaan er vriendschappen voor het leven waarbij muziek een bindende factor is.

Het docententeam bestaat uit 16 enthousiaste docenten welke hebben gestudeerd aan de Rockacademie of de popacademies/conservatoria in Nederland. Allemaal zijn ze naast het docentschap heel actief in de Nederlandse muziekindustrie zodat ze hun passie en kennis direct over kunnen brengen op de leerlingen.
Key4Music heeft een breed aanbod aan muzieklessen en workshops.
Behalve voor popmuzieklessen op o.a.piano, keyboard, gitaar, drums, zang en sax kunt u ook terecht voor klassieke vioollessen.
Bent u nieuwsgierig geworden?
Meld je dan aan voor een introductieles en profiteer bij inschrijving van €20 korting.
Ga naar onze website voor meer info: www.key4music.com
of stuur een mail naar: info@key4music.com


Toverfeetjes voor het goede doel, goed verkocht op de jaarmarkt

De Vrienden van Berkenstaete stonden zondag 4 september op de drukbezochte jaarmarkt en zij verkochten daar toverfeetjes met het doel een Tovertafel te kunnen aanschaffen voor de bewoners van de Berkenhofjes op zorgcentrum Berkenstaete.

De verkoop was uitgebreid aangekondigd in DeMooiSonenBreugelKrant van woensdag 31 augustus jongst leden. De feetjes waren gemaakt door de bewoners van Zonhove, de buren van Berkenstaete, en medewerkers van Kado & Zo.

Er zijn maar liefst ruim 130 feetjes verkocht; ook werden er direct naast de "fee-stelijke" marktkraam kinderen geschminkt door Lisanne van Doremalen van de hobbywinkel Craftgarden.
Zij "toverde" bloemetjes en vlinders op blije gezichtjes…

Met deze activiteiten werd een bedrag van 900 Euro bijeengebracht; een forse aanzet om te komen tot een Tovertafel, waarmee een groot bedrag gemoeid is.
Ook hebben zich spontaan nog enkele nieuwe donateurs gemeld, die voor een jaarbedrag van 20 Euro diverse uitapjes voor bewoners mogelijk maken.
Veel bezoekers reageerden erg enthousiast op dit sympathieke doel. Kortom een zeer succesvolle dag!

Nu op naar de Rabobank Clubkas Campagne; in de periode 4 tot en met 17 oktober kunnen leden van de Rabobank HGWZ stemmen op een vereniging of club die zij een warm hart toedragen.
De Vrienden van Berkenstaete hopen natuurlijk dat er veel stemmen worden uitgebracht op de Tovertafel.
Daarmee stemmen leden in feite op een betoverende glimlach voor de bewoners van de Berkenhofjes; en dat wil toch iedereen!

Meer informatie over de Vrienden en de Tovertafel is te vinden op www.vriendenvanberkenstaete.nl .


Afbeelding