Afbeelding
Foto:

Speelgoed- en kledingmarkt in Meerschot

Op zondag 23 oktober organiseert wijkvereniging Eerschot in wijkcentrum Meerschot aan de Heistraat 22 te Sint-Oedenrode een markt voor kinderkleding en speelgoed.

De markt is van 10.00 tot 12.00 uur geopend. Entree bedraagt 1 euro. U kunt hiervoor ook een tafel huren om zelf je spullen te verkopen. Voor verdere informatie of wilt u zich aanmelden om een tafel te huren neem contact op: e-mail wijkverenigingeerschot@gmail.com


Cursusmarkt CultuurSpoor Best

Het nieuwe cursusseizoen staat voor de deur. Daarom organiseert CultuurSpoor Best op 10 september van 10.00 tot 12.00 uur een cursusmarkt.

Jong en oud zijn welkom om geheel vrijblijvend kennis te maken met de verschillende cursussen die worden aangeboden. Tijdens deze ochtend in de bibliotheek kun je kennismaken met docenten, vragen stellen en dingen uitproberen.
Komend seizoen organiseert CultuurSpoor Best weer meer dan vijftig cursussen op digitaal en creatief gebied, voor volwassenen en kinderen. Maar ook kan men terecht voor leuke cursussen op het gebied van cultuur, koken, lifestyle en een talencursus.
De toegang voor de cursusmarkt is gratis. U kunt zo binnenlopen in de bibliotheek en kijken wat het nieuwe seizoen zoal biedt. Van de cursussen zijn ook folders aanwezig en u kunt ter plekke inschrijven. Meer info: cultuurspoorbest.nl – cursussen.


Kunst in het Park

Het afgelopen seizoen in men op Park Historia gestart met het organiseren van activiteiten en evenementen. Op 11 september staat het gehele museumpark in het teken van kunst.

Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens de eerste editie van "Kunst in het Park"
Kunstenaars zijn deze dag aan het werk en exposeren hun werken.
Museum Bevrijdende Vleugels, Speelgoedmuseum Spelebos en Het Kunsthuys zijn deze dag het onderkomen voor dit event. Zowel binnen als buiten zijn er exposanten te vinden. Het event staat garant voor een dag vermaak voor zowel jong als oud. Deze dag hebben wij een speciale korting, en kinderen tot 12 jaar betalen deze dag geen entree. U kunt genieten van veel moois en kunt tevens twee musea bewonderen. Meer informatie over "Kunst in het Park" treft u aan op de facebookpagina www.facebook.com/kunstinhetpark.
Iedereen is 11 september van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.


Afbeelding