woensdag 7 september

"Spoit elluf: Groete oit Zijtaart" afscheidsvoorstelling in Vestzaktheater

"SPOIT ELLUF: GROETE OIT ZIJTAART!" Afscheidsvoorstelling in Son en Breugel
Wie met een carnavalshart kent ze niet? Hai en Hum? Spoit Elluf is al 2 x 11 jaar bekend in Helmond en omstreken met hun pakkende liedjes en rappe dialogen. Nu is het een goed moment om te stoppen vindt de groep. Na 22 jaar heeft Spoit Elluf besloten afscheid te nemen van het publiek. Voor de laatste keer kunt u tijdens de afscheidstournee luisteren naar liedjes als 'De Roos', 'de Trein' en 'de Sjinees'. Natuurlijk begeleid door immer slappe gezwets van Hai en Hum. Ook maken 2 oud-pianisten hun opwachting én viert Brabants kampioen tonpraten Berry Knapen het feestje mee!
Het optreden is 7 september 20.15 uur in het Vestzaktheater in Son en Breugel, Kaartjes zijn te koop bij het theater

donderdag 8 september

LOOK & LEARN

DERMACLINIC Doctors bij de Zwaan
( praktijk van dè voorzitter van alle Cosmetisch Artsen in Nederland dr. CATHARINA MEIJER )
Vrijblijvende duidelijke uitleg over Botox / fillers èn over de producten van Dr Zein Obagi onder genot van een hapje en een drankje! Een cosmetisch arts, adviseur en product-experts zijn aanwezig.
Graag aanmelden via info@le-visage.nl
Tot ziens bij de Zwaan te Son!

zondag 11 september

Tower Festival 2016 Son en Breugel met The Beatles

Dit jaar zal het Tower Festival op zondag 11 september plaatsvinden. Zoals altijd van 14:00 tot 23:00 uur op het Kerkplein in Son.
Het programma ziet er als volgt uit: 14:00-14:45 uur Black Ties Shoes (covers) 15:15-16:00 uur Old, Grey & Restless (covers) 16:30-17:15 uur Zuma (tribute Neil Young) 17:45-18:30 uur The Bruce Brothers (tribute Bruce Springsteen) 19:15-20:00 uur Back on Track Joe Cover Band (tribute Joe Cocker) 20:30-21:15 uur The Beatles Revival 1962-1966 22:00-22:45 uur The Beatles Revival 1967-1970
En het festival is wederom helemaal gratis is! Dus tot 11 september.

dinsdag 13 september en woensdag 14 september

Op 13 en 14 september gaan de Fit & Slank groepscursussen weer van start in SON EN BREUGEL !!

Bij Fit & Slank willen we je laten ervaren dat een gezonde leefstijl niet moeilijk hoeft te zijn. Wij geloven niet in pillen, poeders of diëten maar kiezen voor een complete aanpak met de focus op een eenvoudig eetpatroon én op jouw fitheid. Deze specifieke combinatie zorgt ervoor dat je met Fit & Slank resultaten behaalt die je eerder voor onmogelijk hield.
Je wordt geadviseerd en gemotiveerd door de gediplomeerde voedingscoach Ellen Lintzen. Ellen is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Hierdoor worden de kosten van de cursus door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op met Ellen Lintzen via 06 - 1448 4483 of ellen.lintzen@fitenslank.nl

vrijdag 16 september tot vrijdag 16 september

Breugels Festijn - (Vrijdag) Koren Meezing Feest

Koren uit Nuenen, Liempde, Son en Breugel en Eindhoven openen het Breugels Festijn op Vrijdag 16 September met een de bekende gezellige Koren Meezingavond. Gratis toegang. Pieter Brueghelplein te Breugel van 20.00 tot 00.00 uur.

zaterdag 17 september

Meezingen met de Tieners van toen

Een enthousiaste groep vrouwen zingt liedjes die we allemaal mee kunnen zingen uit de jaren 60-70 en 80 En zeker op deze dag 17 september waarop we de 72ste bevrijdingsdag van Son vieren willen we er samen met U een gezellig feestje van maken in de KIOSK, aanvang 14:30 tot circa 16.30.

Breugels Festijn - (Zaterdag) Kindermiddag

Zaterdag 17 September is er een gezellige middag voor kinderen met spelletjes, frietjes en muziek! Breugels Festijn is gratis toegang en deze middag van 13.30 tot 16.30uur een festijn voor de kinderen!

Breugels Festijn - (Zaterdag) Feestavond

Zaterdagavond 17 September, DE Feestavond van het Breugels Festijn! Ism de Krutjesrapers, mede als aftrap van het bouwseizoen van de wagenbouwers. Optredens van Rob Scheepers, De Gravelsingers, De Bloaskaken en aktieve entertainende DJ Jarnoo. Gratis toegang. 20.00 tot 1.00uur Pieter Brueghelplein te Breugel.

zaterdag 17 september tot zondag 25 september

TV Pieter Breugel het ACR Breugels Open Dubbel Toernooi

Van 17 t/m 25 september wordt bij TV Pieter Breugel het ACR Breugels Open Dubbel Toernooi gespeeld. Dit officiële KNLTB open tennistoernooi werd in de voorgaande jaren al bezocht door meer dan 300 tennisspelers uit de verre omgeving, die daarmee hun tenniscapaciteiten in spannende wedstrijden tegen elkaar beproeven.Het tennispark en paviljoen aan de van Gentlaan2 in Breugel is dan ook open voor het publiek, dat naast spannende wedstrijden ook kan meegenieten van de gezelligheid van de tennisvereniging TV Pieter Brueghel.

zondag 18 september

Breugels Festijn - (Zondag) Groot Brueghels A-mee(z)wingcafé en Bourgondische Mert

Zondag 18 September is veel tegelijk te beleven op en rond het Pieter Brueghelplein te Breugel! Op het plein start om 11 uur het Groot Brueghels A-Mee(z)wingcafé met Nancy van Heeswijk en Geert Verschuren, ism vele bekende artiesten uit Son en Breugel. En iedereen mag mee z(w)ingen tot 19 uur! Van 11 tot 17 uur is er op en rond het plein de Bourgondische mert met oude ambachten, veel leuks voor de kinderen en de Brueghelse rommeldag vol kraampjes. Kom kijken, luisteren, snuffelen en genieten op het terras!!

maandag 19 september

Bijeenkomst lotgenoten prostaatkanker in inloophuis De Cirkel.

Elke derde maandag van de maand is er van 14.00 tot 16.00 uur een inloopbijeenkomst in De Cirkel, Evertsenstraat 19, 5703 AM, Helmond. Helmond door de PKS (ProstaatKankerStichting.nl) voor patiënten en hun eventuele partner. Als je hoort dat je prostaatkanker hebt, gaat er heel wat door je heen. Zo'n uitslag roept vele vragen op en zet alles in een ander daglicht, ook voor de mensen om je heen. De ProstaatKankerStichting.nl wil je in deze moeilijke en onzekere periode bijstaan. Belangstellenden kunnen ervaringen, ideeën en tips uitwisselen. 19 september Prostaatkanker: kun je ermee leven? U kunt gewoon binnenlopen, er zijn geen kosten aan verbonden.