Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

De winnaars van de puzzel-actie tijdens
de jaarmarkt zijn bekend!

Margot van Dommelen van The Riddle Room heeft tijdens de jaarmarkt op zondag 4 september de trekking verricht door willekeurig vier goede inzendingen te kiezen.

De volgende personen hebben gewonnen:
Marjolein Manusev, Randy Hasselt, Xavera Sadijo, Carin Weggemans
De winnaars krijgen deze week een persoonlijk bericht en kunnen dan via de website van The Riddle Room de escape voor maximaal 6 personen boeken.
We wensen jullie een geweldige escape ervaring.

Voor iedereen die graag wil weten wat de juiste oplossing is:
9k w9l w9nn5n
de bedoeling is om, net zoals dat al met de klinkers is gebeurd, de letters te vervangen door getallen op basis van hun plaats in het alfabet.
Als je vervolgens die getallen allemaal optelt is de uitkomst 143.

Natuurlijk kon je op meer manieren een 3-cijferige code berekenen maar alleen met 143 gaat het slot open.
De organisatie van de jaarmarkt Son en Breugel hoopt dat alle bezoekers en deelnemers een geweldige dag hebben beleeft en ziet u graag volgende jaar weer op de jaarmarkt in Son en Breugel.


VVD vraagt zich af waar nieuwe bewoners
appartementen Rabo pand gaan parkeren

De VVD heeft aan het college een aantal vragen gesteld over de nieuwe invulling die het voormalige Rabo pand in de heistraat in Son krijgt.
Over een aantal verdiepingen in het voormalig Rabo gebouw worden 25 appartementen gerealiseerd.De partij maakt zich, net als de ondernemers in Son en Breugel zorgen over de huidige en toekomstige parkeersituatie in ons dorp.
De VVD vraagt zich dan ook af wat de gevolgen zijn voor de parkeergelegenheid op het op het parkeerterrein achter het Rabo pand. Het gerucht gaat dat een aantal van deze parkeerplaatsen gereserveerd gaan worden voor de nieuwe bewoners van de appartementen in het Rabo gebouw.
Uit een reactie van het college hierop blijkt, dat dit niet het geval is "nee, van reserveren van parkeerplaatsen voor bewoners van de nieuwe appartementen is geen sprake. Het genoemde parkeerterrein is een ieder vrij te gebruiken parkeerterrein"
Blijft de vraag waar de nieuwe bewoners die in het bezit zijn van een auto, de auto dan wel gaan parkeren.


Breugels Festijn

16,17 en 18 september is het weer zover! De 17e editie van het Breugels Festijn!
Het Breugels Festijn is voor velen al een vaste datum in de agenda geworden. Tijdens dit weekend wordt er een veelzijdig programma aan festiviteiten aangeboden vóór en door de Sonse en Breugelse bevolking. Het programma is voor jong en oud, groot en klein. Iedereen is welkom !
Voor meer informatie lees onze folder of kijk op www.breugelsfestijn.nl
In 1999 is het Breugels Festijn ontstaan omdat de kermis in Breugel stopte en er toch echt wel behoefte was aan die "ouderwetse" gezelligheid. Intussen is het een evenement van deze tijd met een Breugels "sausje". Het wordt ook deze editie weer BOERgondisch Goed !


Afbeelding