Het CG-Platform is dringend op zoek naar vrijwilligers

Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor de voorlichting over "Leven met een beperking" in de groepen 7 van de 7 basisscholen in Son en Breugel. De gastlessen worden gegeven op de vrijdagmorgen en duren anderhalf uur. Het gaat om:

Voorlichters
Zij werken samen met de andere vrijwilligers bij het geven van de gastlessen. Naast een aantal plenaire zaken bezoeken de kinderen 3 workshops waar zij zelf oefeningen doen. Daarbij kunnen zij zelf ervaringen opdoen hoe het is om te leven met een beperking. De workshops gaan over verschillende beperkingen, zoals visuele beperkingen, onzichtbare beperkingen en niet meer kunnen lopen. Er wordt nauw samengewerkt met de leerkrachten van de kinderen in de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van de lessen.

Materiaalbeheerder
Voor het beheer en vervoer naar en van de scholen van het materiaal wat nodig is voor de scholenvoorlichting zoeken wij een materiaalbeheerder. Het materiaal bevat rolstoelen, rollators en voor elk van de 3 workshop een plastic krat met materiaal. We beschikken over een opslag voor het materiaal. Voor het vervoer dient de materiaalbeheerder te beschikken over een aanhanger of grote auto/busje.

Voor meer informatie over de vacatures zie onze website: www.cgplatformsonenbreugel.nl of mail naar: voorzitter@cgplatformsonenbreugel.nl Daar kunt u ook uw reacties naar toe sturen. Of bel naar: 0499-479293.