Afbeelding
Foto:

Durf jij de uitdaging aan? Doe mee met de Kids Survival Day!

Op zaterdag 8 oktober vindt van 13.00u tot 16.00u de derde editie van de Kids Survival Day plaats. Jongens en meiden van 4 tot 15 jaar: jullie zijn van harte welkom op het Oranjeveld in Son om de uitdaging aan te gaan en je grenzen te verleggen!

Tijdens de Kids Survival Day bepaal jezelf welke dingen je wilt doen. Je kunt je eigen broodje bakken op een kampvuur, met pijl en boog schieten, over het oranjeveld vliegen, losgaan op het springkussen en nog veel meer! Er is genoeg te doen om je hele middag mee te vermaken. Maar heb je niet de hele middag te tijd, dan kun je er ook voor kiezen om een of twee uitdagingen aan te gaan.

De Kids Survival Day wordt georganiseerd door Scouting Mgr. Bekkersgroep. Als geen ander weet deze scoutinggroep hoe ze jou kunnen uitdagen met stoere en spannende activiteiten! Ben je benieuwd wat je nog meer kunt doen bij deze scoutinggroepen? Kijk dan eens op www.mgrbekkersgroep.nl.

Kom op 08 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur naar het Oranjeveld, aan de Oranjestraat in Son. Je kunt de hele middag meedraaien, of net zolang blijven als je zelf wilt. Kom naar de infotafel, daar ontvang je een gave stempelkaart waarmee je aan de activiteiten kan deelnemen. Deze gave stempelkaart is meteen een leuke herinnering aan deze actieve dag,

Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn voor de organisatie. Weet je al zeker dat je erbij bent? Stuur dan een e-mail met je leeftijd en je naam naar kidssurvivalday@mgrbekkersgroep.nl. Meer informatie vind je op www.kidssurvivalday.nl.


Freedom Run door prachtig gebied in
"jouw achtertuin"

De Freedom Run 2016 gaat van start. En jij kunt daar nog bij zijn!
Loop mee op zondag 23 oktober as. en hoor het startschot klinken om 11.30 uur.
De run gaat door een prachtig gebied in 'jouw achtertuin'

Op het terrein van het museum Bevrijdende Vleugels, door de Sonniuswijk en rond de Paulushoef, worden de deelnemers sportief uitgedaagd en tegelijk vermaakt. Er zal een heuse deejay aanwezig zijn speciaal voor de jeugdige tieners en twintigers. DJ Riet is zijn naam, een kanjer in wording. En dat is nog niet alles op muziek gebied. Bij de bevoorradingpost hoor je van ver al het geluid van de vijfkoppige band 7 DAYS en langs het parcours zal, bij voorkeur, een dweilorkest of sambaband de lopers vermaken.

Een gezellige sfeer dus daar kun je van op aan. Daarnaast kun je niet alleen met een bezweet shirt naar huis gaan maar ook met een prijs. Je startnummer kan verbonden zijn aan een leuk presentje. Van een diner bon voor twee personen tot een vet hardloopshirt. Of van een stoere cap tot een exclusief gesigneerd boek over de bevrijding van onze streek.

Voor het inschrijfgeld hoef je het al zeker niet te laten.
Bij voor-inschrijving is het inschrijfgeld 5 euro voor de 6 km en 6 euro voor de 10 km. Al onze deelnemers krijgen 1 consumptiebon (koffie, thee, fris of bier) die op de dag te besteden is.
Het maximaal aantal inschrijvingen bedraagt 500 hardlopers, en de inschrijftermijn sluit op zondag 16 oktober.
Dus wees op tijd.

Voor meer informatie ga naar www.freedomrun.nl


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding