Pie, Annelies en Aris
Pie, Annelies en Aris Foto:

Lazy Sonnie Afternoon een hoofdact uit Canada en een supportact van eigen bodem

Een hoofdact uit Canada en een supportact van eigen bodem. Een unieke en boeiende show in het vooruitzicht. Voorafgegaan door een sound waarin de stemmen en piano harmonieus bij elkaar komen. Dat is wat Lazy Sonnie Afternoon te bieden heeft op zondag 2 oktober.

Chris Ronald & Band
Folk/Roots singer songwriter Chris Ronald uit Vancouver, Canada. In 2002 verruilt Chris Ronald Engeland voor Canada. Zijn muzikale roots liggen dan ook in Britse en Noord-Amerikaanse singer-songwriter bewegingen van de 70'er jaren. Dit leidt tot vergelijkingen met James Taylor, Gordon Lightfoot, Don McLean, Ralph McTell, Paul McCartney, Jim Croce, Neil Young, etc. Zijn album Timeline' (2014) zorgt ervoor dat zijn speciale kwaliteiten als zanger, verhalenverteller en muzikant (gitaar, mondharmonica en ukulele) brede erkenning krijgen. In 2014 volgt een nominatie als Songwriter of the Year" op het Canadian Folk Music Awards en een finale plaats in de prestigieuze Kerrville New Folk contest in Texas. Ronald speelt bij Lazy met band bestaande uit John Ellis (steel gitaar, akoestische en elektrische gitaar, mandoline) en Pim Bouwens (basgitaar, percussie, achtergrond zang) wat ongetwijfeld voor een unieke en boeiende show gaat zorgen bij de editie van oktober.

Annelies, Aris en Pie
Wie uit Son & Breugel kent ze niet? Annelies Hilgerdenaar, Pie Conijn en Aris Weel. En dan mogen ze natuurlijk niet ontbreken op het akoestisch podium van Lazy Sonnie Afternoon. Ze kennen elkaar vanaf het begin van het Jongerenkoor in Son en Breugel. In de loop van jaren hebben zij afzonderlijk van elkaar, op hun eigen manier, een muzikale carrière opgebouwd. Na jaren kwamen ze elkaar weer tegen op muzikaal gebied, wat resulteerde in de theatershow: " Een liedje met……" in het Vestzaktheater. De show was een groot succes met een hele mooie combinatie van de luistermuziek van Annelies en het stevige repertoire van Aris. De theatershow stond onder de muzikale leiding van Pie en werd begeleid door de oude band van het Jongerenkoor. Deze muzikale samenwerking beviel zo goed dat ze af en toe in een kleinere setting optreden, samen met Pie.
Aanvang
Lazy Sonnie Afternoon begint zoals gewoonlijk om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. De zaal is vanaf 15.00 uur open.
De toegang is gratis maar omdat er kosten worden gemaakt om u een unieke muzikale middag te bezorgen is een vrijwillige bijdrage in de tip jar meer dan welkom.

De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.
Meer informatie over Lazy Sonnie Afternoon, het programma en de muzikanten op onze website www.lazysonnieafternoon.nl Hier vind je ook informatie om vriend of sponsor te worden.
Tot ziens op zondag 2 oktober in La Sonnerie in Son en Breugel .
Annie Maessen| 21 september 2016| anniemaessen@gmail.com | Tel. 0499-475351