Afbeelding
Foto:

Voorstelling Leonie Meijer in het Vestzaktheater verplaatst naar oktober

Op zaterdag 24 september zou zangeres Leonie Meijer optreden in het Vestzaktheater aan de Kerkstraat in Son.

Door onvoorziene omstandigheden kan deze voorstelling jammer genoeg niet doorgaan. De voorstelling is verplaatst naar vrijdag 14 oktober, de al verkochten kaarten blijven gewoon geldig voor het optreden van 14 oktober. Als u nog geen kaarten heeft gekocht is de nieuwe datum misschien wel aanleiding om dit alsnog te doen.

De voorstelling is namelijk een première van haar nieuwst show "Naked". De voorstelling begint om kwart over acht, de toegangsprijs bedraagt 15,00 incl. pauzedrankje.
Leonie Meijer was finaliste in The voice of Holland, editie 2010 – 2011 onder coach Jeroen van de Boom. Kort daarna nam ze deel aan de Michael Jackson-tribute tour, waar ze enkele Jackson-nummers vertolkte. Ze vervolgde met een Nederlandstalig duet met (ex-coach) Van der Boom getiteld: "Los van de Grond" dat de tweede plaats in de Top 100 en de dertiende plaats in de Top 40 haalde. .
Leonie Meijer debuteerde afgelopen seizoen in de Nederlandse theaters met de 'Luister Maar Live-tour'. Dat ze een van de beste zangeressen van ons land is, was al enige tijd bekend, maar in het theater kwamen ook onverwachte kanten van haar talent naar boven. In haar tweede theatertour 'Naked' laat Meijer zien dat ook haar muzikale ontwikkeling niet bepaald stil staat. Uiteraard zal ze haar bekende liedjes spelen maar zeker ook nieuwe en verrassende songs. Begeleid door twee muzikanten neemt zij het publiek wederom mee in een meeslepende vertelling, die u niet mag missen.


Theatergroep de Kern speelt
"Theaterconcert de Mariamonologen."

Theatergroep de Kern speelt op vrijdag 14 oktober a.s. om 20.00 uur
in de Protestantse kerk, Zandstraat 26 in Son en Breugel
"Theaterconcert de Mariamonologen."
Met Ineke ter Heege, Elly Zuiderveld, Elise Mannah en Henk Doest

"Deze voorstelling nodigt uit tot een grote intermenselijke dialoog" (Haarlems Dagblad)

Wat is de relatie tussen Maria, het meisje uit Nazareth, en Malala, het bijna vermoorde meisje uit Pakistan? Waarom krijgt deze islamitische de Nobelprijs voor de Vrede en wordt de joodse Maria door de eeuwen vereeuwigd op prachtige schilderijen, bezongen in wereldmuziek. Verheven in kathedralen, terwijl ze in de Bijbel nauwelijks voor komt? Beiden zijn fascinerende vrouwen waar je niet omheen kunt, wat voor achtergrond je ook hebt. Protestant of katholiek, gelovig of ongelovig, man of vrouw!

In "Theaterconcert de Mariamonologen" vertellen we nieuwe, moderne verhalen over Maria op een ontroerende, maar ook humoristische manier. We zingen onze eigen Marialiedjes. En we spiegelen ons aan haar. Want wie is Maria voor ons, vrouwen van nu? En ook vertellen we het verhaal van een moderne Maria, Malala, het Pakistaanse meisje dat strijd voert voor goed onderwijs voor vrouwen.

We zingen over De hoogzwangere Maria, een asielzoekster. De liefdevolle moeder Maria, die haar zoon inspireert en ziet opgroeien tot een groot man. Maria, inspiratiebron voor alle Malala's. De bij de wereld betrokken Maria, die het in een prachtige lofzang opneemt voor de armen en verdrukten. Maria, de Dwaze Moeder, die samen met de Argentijnse dwaze moeders zoekt naar haar zoon. Een Maria voor alle vrouwen, een lied op het Ave Maria van Gounod. Maar ook Maria Magdalena wordt bezongen. En een man als Jozef.

"Theaterconcert De Mariamonologen" is een voorstelling vol prachtige verhalen, gedichten en nieuwe liedjes, speciaal geschreven voor deze voorstelling. Maar ook het prachtige Salve Regina en wereldmuziek van de Beatles en the Sound of Music. Met hart en ziel gezongen en met overgave verteld door Ineke ter Heege, Elly Zuiderveld, en Elise Mannah. Drie zangeressen die diep weten te raken. Begeleid op de piano door de veelzijdige Henk Doest. Regie: Jan-Jaap Jansen.

Kaarten € 7,50 per stuk incl. koffie/thee in de pauze en een drankje na afloop
Reserveren kaarten: mariainson@kpnmail.nl


Afbeelding