Lorijn Kreijveld
Lorijn Kreijveld Foto:

Corridor F1 trekt in spannend duel aan langste eind

Op een mooie nazomerdag stond de derde competitiewedstrijd op het programma tegen Bladella F1.
De meiden van de Corridor F1 hadden er zaterdag 24 september zin in en kwamen al snel door Lotte op voorsprong: 1-0. Bladella F1 gaf echter geen krimp en stond binnen een mum van tijd zelfs met 1-2 voor.
Een tegenvaller voor de F1, maar het duurde niet lang of Fleur maakte alweer de gelijkmaker: 2-2. Kansen genoeg voor beide korven. Maar de Corridor was iets efficiënter in de afwerking. Lotte scoorde binnen vijf minuten twee keer, zodat het verschil twee punten was.
Corridor F1 kreeg echter een tegenvaller te verwerken toen Lise ongelukkig tegen de paal botste.
Haar vervanger was Lisa. Afgelopen week zes geworden en nu al kwam haar droom uit om te debuteren in de F1. Lisa deed het geweldig en haar inzet en spelinzicht is prima. Dit wordt een hele grote.
Ondertussen doet Bladella F1 net voor de rust toch nog wat terug: 4-3.

Na de pauze kwam Lise weer terug in het veld en kon Lisa weer even uitrusten. Al snel verruimde Fleur, als ze van dichtbij raak gooit, de marge: 5-3.
De meiden van de F1 dachten dat de punten al binnen waren, maar Bladella F1 recht de rug en ging vol op de aanval spelen. Het leverde binnen een paar minuten twee punten op, zodat de stand weer snel gelijk was: 5-5.
Corridor F1 deed er maar weer eens een tandje bij en kreeg meteen legio kansen. Helaas hadden Lotte, Fleur en Fien pech in de afwerking. De F1 speelde op dat moment uitstekend. Zette enkele soepele aanvallen op, alleen vergaten de meiden zich te belonen met een treffer. Het vizier stond bij Lise en opnieuw Fleur en Fien niet scherp.
Maar dan lukte het Fien toch om uit de kluts te scoren: 6-5. Bladella F1 ging voor de gelijkmaker, maar de Corridor F1 kreeg veel ruimte en Lotte maakte er op de counter op aangeven van Fleur 7-5 van.
Het was echter nog steeds niet beslist, want opnieuw scoorde Bladella: 7-6.
In de slotseconde maakte Lotte aan alle onzekerheid een einde door van grote afstand raak te gooien: 8-6.

Daarmee won Corridor F1 voor de tweede keer dit seizoen, het was opnieuw spannend, maar de overwinning is was verdiend.


Verlies voor Corridor 1 na winst eerste ronde bekertoernooi

De eerste ronde van het bekertoernooi is afgelopen week gespeeld. Op donderdag avond won Corridor 1 in Oirlo met 10 – 15 van SVOC '01.
Op zondag 25 september was het weer tijd voor de 3e competitieronde in de hoofdklasse dames. De tegenstander was Klick '15 uit Landhorst/Wilbertoord en de wedstrijd stond onder leiding van de heer Jansen. Pupil van de week, Lorijn Kreijveld, startte de wedstrijd met een doorloopbal. Waar Corridor de opdracht had gekregen om fel aan de wedstrijd te beginnen was het Klick '15 die het heft in handen nam. Ze scoorde gemakkelijk en liepen uit naar een 3-7 ruststand. Na de rust deed Corridor nog wat terug, maar het geslagen gat in de eerste helft was niet meer te dichten. De wedstrijd eindigde in een 8-11 overwinning voor Klick '15.


Pupil van de week Corridor korfbal

Op zondag 25 september was Lorijn Kreijveld onze "Pupil van de Week". Ze heeft eerst even met de dames van Senioren 1 warm gelopen en geoefend met het nemen van een doorloopbal op een hoge korf. Lorijn mocht de openingsbal nemen en kreeg uit handen van scheidsrechter Patrick Jansen een oorkonde en een snoepzak. Helaas wist Corridor 1 deze wedstrijd tegen Klick '15 1 niet te winnen. De eindstand was 8 - 11.


Zaalvoetbaltoernooi Oase

In de herfstvakantie wordt er een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd door jongerencentrum Oase in sporthal de Landing.
Het zaalvoetbaltoernooi wordt gehouden op is vrijdag 28 oktober. Dit toernooi is voor jeugd van 7 t/m 16 jaar en is helemaal gratis.
Het ochtendtoernooi is voor iedereen van 7 t/m 11 jaar. Kinderen kunnen zich individueel inschrijven waarna de organisatie teams zal samenstellen.
Het middagtoernooi is voor iedereen vanaf 12 t/m 16 jaar, hiervoor moet je inschrijven in een team van minimaal 5 en maximaal 7 personen. Inschrijven kan tot 22 oktober a.s. door een mail te sturen naar zaalvoetbaltoernooi@jc-oase.nl. Vermeld hierin je naam, leeftijd, teamnaam (voor het middagtoernooi) en telefoonnummer.
Wees er snel bij want vol = vol. Tevens zijn wij voor de ochtend op zoek naar enthousiaste ouders die zin hebben om een team te coachen. Indien u ons hierbij wil helpen kunt u dit ook kenbaar maken op bovenstaand e-mail adres


.