Afbeelding
Foto:

Open ochtend Kidsintown Op de Hoek

Een peuter is van nature actief en nieuwsgierig, de wereld is één grote ontdekking.
Bij de peutergroepen van Kidsintown Op de Hoek in Breugel wordt iedere peuters de kans geboden om spelenderwijs te ontdekken, te leren en te ervaren. Om iedereen hier kennis mee te laten maken, organiseren zij op 12 oktober een open ochtend…
Een eenvoudige en veilige voorbereiding op de stap naar school. Samen spelen, leren en ontdekken en dat alles met een groene insteek. Vier ochtenden per week wordt er tussen 08:30-11:00 uur gespeeld, gezongen, gewerkt, geknutseld, buiten gespeeld, gelezen en in de kring wordt spelenderwijs gewerkt aan een uitdagend thema. Niets zo leuk en belangrijk als samen met leeftijdsgenootjes spelen en ontdekken!
Op de open ochtend, op woensdag 12 oktober van 9.00 tot 12.00 uur, kunnen peuters, ouders, grootouders, buren en andere belangstellenden een kijkje nemen op de locatie aan de van Gentlaan 4 te Breugel. Hier zullen Linda en Marlies samen met een gedeelte van hun team aanwezig zijn om kennis te maken, uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Methodes kunnen ingekeken worden en er zal uitgebreid verteld worden over de werkwijze. Uiteraard is er voor de peuters van alles te doen en staat er koffie en thee klaar.


WensAmbulance Brabant blij met opbrengst
statiegeldbonnen Albert Heijn

Zaterdag 1 oktober was de totaalopbrengst bekend van de statiegeldbonnen actie van de WensAmbulance Brabant. Het totaalbedrag dat aan bonnen bij de Albert Heijn aan het 17 septemberplein was opgehaald bedroeg € 372,75.
Met dit bedrag is de stichting WensAmbulance Brabant heel erg blij. Hiermee kunnen zij namelijk weer een aantal heel zieke mensen in Brabant gratis naar een plek toe rijden waar ze nog één keer willen zijn. Direct is ook de afspraak gemaakt met de bedrijfsleider van de Albert Heijn, Tonny Gielen, dat volgend jaar in september opnieuw de statiegeldbonnen Box in de Albert Heijn in Son en Breugel zal staan.
Iedereen bedankt voor de vrijwillige bijdrage.