woensdag 5 oktober

Zangworkshop Groep '78 zingt!

Schrijf je in voor onze zangworkshop en word een echte zanger of zangeres.De gratis zangworkshop is op drie woensdagen:
In drie avonden leer je de techniek van het zingen en studeer je een popsong in.
Schrijf je in via info@groep78zingt.nl o.v.v. Zangworkshop.
5, 12 en 19 oktober 20.00 – 22.00 uur Buurthuis De Boemerang Planetenlaan 1a, Eindhoven

Thema-avond met Bekkenbodemtherapeute Nicole Vermeulen

Thema-avond met Bekkenbodemtherapeute Nicole Vermeulen op. Nicole Vermeulen is geregistreerd bekkenfysiotherapeut met een praktijk in CMD gebouw. Ze houdt zich vooral bezig met klachten in het bekken, bekkenbodem en organen in het kleine bekken zoals de blaas, baarmoeder en darmen. Vragen indien gewenst anoniem, indienen voor deze avond in de vragenbox. Aanmelden tot maandag 3 oktober bij Connie van Helvoirt 0499 – 475 514 Kosten VA leden gratis – Introducés € 3,00 incl.koffie of thee
La Sonnerie Aanvang 20.00 uur

zaterdag 8 oktober

Durf jij de uitdaging aan? Doe mee met de Kids Survival Day!

Jongens en meiden van 4 tot 15 jaar: zijn van harte welkom op het Oranjeveld in Son. Je kunt je eigen broodje bakken op een kampvuur, met pijl en boog schieten, over het oranjeveld vliegen, losgaan op het springkussen en nog veel meer! De Kids Survival Day wordt georganiseerd door Scouting Mgr. Bekkersgroep.
Je kunt de hele middag meedraaien, of net zolang als je wilt. Kom naar de infotafel, daar ontvang je een stempelkaart waarmee je kan deelnemen. Deze stempelkaart is meteen een leuke herinnering aan deze actieve dag, Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is niet verplicht, wel fijn voor de organisatie. Stuur dan een e-mail met je leeftijd en je naam naar kidssurvivalday@mgrbekkersgroep.nl. Meer informatie vind je op www.kidssurvivalday.nl.
Oranjeveld van 13.00 tot 16.00 uur

USA dag, zaterdag 8 oktober

Zaterdag 8 oktober organiseren wij een USA informatiedag. Laat u op deze dag informeren en inspireren over een reis naar de USA. Er zijn 3 interessante presentaties: 13.00 uur Florida 14.00 uur New York 15.00 uur Zuidwest USA (de staten Californië, Arizona, Utah en Nevada) Aanmelden: info@effting.nl o.v.v. aantal personen en presentatie(s) naar keuze. Toegang is gratis. Als u over een andere bestemming geïnformeerd wilt worden, laat het ons weten en wij proberen het in te plannen. Locatie: Effting Reizen, Elzentlaan 139, Eindhoven.

donderdag 13 oktober

Informatieavond PGB (PersoonsGebonden Budget)

Het Chronisch zieken en Gehandicapten Platform Son en Breugel organiseert een Informatiebijeenkomst over PGB (Persoonsgebonden Budget) op donderdagavond 13 oktober van 19.30 - 21.30 uur in de Bongerd in Breugel. Spreker is de heer Hans van der Knijff van PerSaldo, vereniging van en door budgethouders.

zaterdag 15 oktober

Presentatie boek Verborgen Schoonheid

Giti Entezami fotograaf uit Son en Breugel presenteert haar fotoboek Verborgen Schoonheid. Een foto boek met foto's van de Dommel met historische teksten van de heemkundekring Son en Breugel en gedichten van Yvonne Mulder. Tijdens de presentatie zal ook de expositie met foto's van de Dommel geopend worden.Zaterdag 15 oktober 15.00 uur