Afbeelding

Ferrari verhoogt inzet
ACR Breugels tennistoernooi

Het ACR Breugels Open Dubbel toernooi 2016 werd van 17 t/m 25 september jl. gespeeld op het tennispark van TV Pieter Brueghel.

Het aantal deelnemers van dit open KNLTB tennis toernooi bleef nagenoeg gelijk met 315 spelers en 173 inschrijvingen (dubbel koppels). De belangstelling voor het toernooi van spelers buiten Son en Breugel steeg aanzienlijk. Er waren dit jaar 8 verenigingen nieuw uit de omgeving, die voor het eerst deelnamen. Van de verenigingen buiten Son en Breugel groeide het aantal deelnemers met 15% tot 137 spelers. Buiten de 104 eigen spelende clubleden waren er dus 211 gasten.

Deze gastspelers kwamen van 25 verschillende tennisclubs uit de verre omgeving. Van Schijndel, Eindhoven, Langenboom, Heeze, Geldrop, Mierlo, Veldhoven, Best tot zelfs Helmond toe
De wedstrijden werden gespeeld in de Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel klassen.
Er werden 223 wedstrijden gespeeld in 51 categorieën. De spelers werden op KNLTB "Rating" in categorieën ingedeeld met sterktes van 3 t/m 9.

Prijsuitreiking met interessante prijzen;
Ook dit jaar zorgde hoofdsponsor van dit jaarlijkse Open Breugels Dubbel toernooi, de firma ACR - Auto Centrum Raaijmakers - uit Son, voor een leuke aanvulling op de prijzen. Helaas hoorde de Ferrari, die op het tennispark te zien was, niet tot de prijzen. Hoewel er vaak door de spelers naar werd gevraagd. Toch leidde de meetellende ranking voor de finalisten tot hoogstandjes om winnaar te worden.

De 24 dubbel finalisten met 1e prijs kregen een beker met cadeaubonnen van de huissponsor, de firma AKWI Sport. Hun foto's met finale tegenstanders staan inmiddels op de website. In de verloting onder de aanwezige spelers op de finaledag werd als hoofdprijs een nieuw tennisracket verloot. Daarnaast waren er tennistassen met inhoud, dinerbonnen en o.a. een racket bespanning te winnen.

Geslaagd toernooi:
Het toernooi kende dit jaar heerlijk weer, waardoor er op ons mooie tennispark volop genoten kon worden van tennissport en ontspanning, zowel door de spelers als hun supporters.
Veel gastspelers gaven aan graag een volgende keer weer bij TV Pieter Brueghel terug te komen.

Dorpstoernooi 2016:
Het toernooi vindt dit jaar plaats van zaterdag 29 oktober t/m vrijdag 4 november. Alle seniorleden van één van de 3 tennisverenigingen uit Son en Breugel kunnen meedoen. Er worden dubbel-wedstrijden gespeeld. Inmiddels kan er ook weer ingeschreven worden voor dit Dorpstoernooi 2016. Inschrijven kan t/m maandag 24 oktober.