Corridor 1 wint overtuigend van voormalige topklasser

Na een zonovergoten weekend vorige week, startte de dames van Corridor 1 afgelopen zondag in een flinke hoosbui. Thuisploeg Altior 1 uit Heeswijk – Dinther leek een pitte tegenstander te worden omdat deze ploeg vorig jaar nog in de topklasse speelde.

Een goede krachtmeting voor Corridor 1 want de dames uit Son en Breugel spelen dit jaar in de zaal voor de eerste keer in de geschiedenis van DKV De Corridor in de topklasse. Na de eerste tien minuten bleek te tactiek van Corridor goed te werken. Altior wist zich geen raad met het verdedigende spel van Corridor en waren na elk schot de bal kwijt. De eerste 25 minuten bleef het wonderbaarlijk 1-1 want beide teams verzaakte te scoren. Net voor de rust scoorde Corridor nog een doelpunt en na de rust liepen ze uit tot een score van 2-7. De dames van Altior wisten nog een paar doelpunten te maken maar Corridor was de ploeg die de punten mee naar Breugel kon nemen met een eindstand van 4-9.

Corridor 2 start slecht en verliest

Afgelopen zondag 2 oktober heeft Corridor 2 een uit wedstrijd gespeeld tegen Emos 2. In de vroege herfst ochtend is het team met 9 speelsters en de coaches vertrokken naar Schaijk.

Er werd gespeeld op gras. Het team was hier goed op voorbereid. Iedereen had voetbalschoenen bij zich en de nodige flessen water waren gevuld. Bij aankomst bleek het team iets groens vergeten te zijn... Je gelooft het of niet. De shirts lagen nog in Breugel!! Gelukkig werd er tegen de zoon van de hoofdtrainer gespeeld, dus er kon wat geregeld worden. Uit de kast werd een zak met blauwe shirts getoverd. Vol goede moed begonnen de meiden aan de wedstrijd. Helaas brachten de blauwe shirts geen geluk. De eindstand werd uiteindelijk 13-4.

Corridor D1 wint nipt van Princes Irene D1

Op zaterdag 1 oktober was er dan eindelijk de tweede wedstrijd van het seizoen voor de meiden van De Corridor D1. Drie weken geleden werd er nog thuis gewonnen van Altior D2 (7-5). Door tal van redenen waren de andere wedstrijden nog niet gespeeld. Maar niet getreurd de fans van de groen witte kunnen komenden weken hun hart ophalen.

Zonder de geblesseerde Mirna, die wel als supporter aanwezig was, begon De Corridor D1 vol vertrouwen aan de wedstrijd. Binnen twintig tellen was het al raak, als Lisa scoort: 1-0. De Corridor D1 overspoeld Princes Irene D1 helemaal met een golf van aanvallen. Het duurt ook niet lang voordat Linn, na een mooi trucje, de 2-0 maakt. De meiden uit Nistelrode zijn duidelijk nog niet wakker en moeten serieus rekening houden met een flinke nederlaag, want opnieuw scoort Linn na weer een snelle combinatie: 3-0. Zo is de marge al na acht minuten drie.
Dit kan niet meer fout gaan zou je denken, maar Princes Irene D1 toont karakter en gooit binnen een tijdsbestek van drie minuten twee keer knap raak. De oranje hemden uit Nistelrode zijn op dat moment de betere en krijgen enkele grote kansen op de gelijkmaker. Aan de andere kant is Ellis dichtbij de 4-2, maar de bal stuitert op de rand van de korf.

Na de break lukt het Corridor D1 niet om de grip op de wedstrijd terug te krijgen. De beste kansen zijn er voor Princes Irene. Het duurt ook niet lang of ze maken de 3-3.
De Corridor D1 recht haar rug en probeert zo vlug mogelijk weer op voorsprong te komen. Lisa heeft bijna succes als ze het van afstand probeert. Aan de andere kant krijgt Princes Irene D1 dé kans om op voorsprong te komen, maar de grootste van het veld heeft geen geluk in de afwerking.
Maud Kremers gooit uiteindelijk wel raak (4-3) en zorgt voor opluchting. De Corridor D1 gaat direct beter spelen en zet de tegenstander helemaal vast. Kansen zijn er voor Maud Schalken, Yara en Ellis, maar het zit ze op dat moment niet mee. Aan de andere kant maakt Princes Irene D1, geheel tegen de verhouding in, weer gelijk: 4-4.
In de slotfase van de wedstrijd gooit Ellis van grote afstand knap raak: 5-4. Princes Irene D1 probeert, tegen beter weten in nog wat, maar het lukt ze dit keer niet om De Corridor D1 opnieuw pijn te doen. En zo winnen de meiden ook hun tweede wedstrijd.

Nu nog even nagenieten en maandag weer opnieuw aan de bak als de inhaalwedstrijd in Wijbosch tegen DKV Celeritas D1 op het programma staat.