woensdag 12 oktober

FNV bijeenkomst met sprekers over de pensioenen

Het bestuur van Lokaal FNV Eindhoven nodigt FNV leden uit Son en Breugel van harte uit voor een bijeenkomst op woensdagavond 12 oktober a.s. Ook niet leden zijn welkom.
Reden voor deze bijeenkomst is de landelijke reorganisatie binnen de vakbond FNV. De bonden ABVAKABO, FNV Bondgenoten en FNV Bouw zijn samengevoegd tot een grote sterke vakbond. Een belangrijk onderwerp tijdens deze bijeenkomst zijn de pensioenen. Twee sprekers van FNV, Laurens Plum en Ab Wissingh zijn aanwezig om u hierover te informeren. De bijeenkomst in Son en Breugel vindt plaats in Cafe Restaurant de Zwaan,, aanvang 19.30 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

donderdag 13 oktober

Informatieavond PGB (PersoonsGebonden Budget)

Het Chronisch zieken en Gehandicapten Platform Son en Breugel organiseert een Informatiebijeenkomst over PGB (Persoonsgebonden Budget) op donderdagavond 13 oktober van 19.30 - 21.30 uur in de Bongerd in Breugel. Spreker is de heer Hans van der Knijff van PerSaldo, vereniging van en door budgethouders.

vrijdag 14 oktober

Theaterconcert: De Maria Monologen

"Theaterconcert De Mariamonologen"is een voorstelling vol prachtige verhalen, gedichten en nieuwe liedjes speciaal geschreven en gecomponeerd voor deze voorstelling. Maar ook het prachtige Salve Regina en wereldmuziek van o.a. Youssu N'Dour en de Beatles. Met hart en ziel gezongen en met overgave verteld door Elly Zuiderveld, Ineke ter Heege en Elise Mannah. Drie zangeressen die diep weten te raken. Begeleid op de piano door Henk Doest en regie: Jan-Jaap Jansen.
Datum: Vrijdag 14 oktober 2016 Aanvang: 20.00 uur (met pauze) Plaats: Protestantse Kerk, Zandstraat 26 in Son Kosten kaarten: € 7,50 per stuk Reserveren kaarten: mariainson@kpnmail.nl

zaterdag 15 oktober

Presentatie boek Verborgen Schoonheid

Giti Entezami fotograaf uit Son en Breugel presenteert haar fotoboek Verborgen Schoonheid. Een foto boek met foto's van de Dommel met historische teksten van de heemkundekring Son en Breugel en gedichten van Yvonne Mulder. Tijdens de presentatie zal ook de expositie met foto's van de Dommel geopend worden.Zaterdag 15 oktober 15.00 uur

zondag 16 oktober

Opening vernieuwde tennishal in Son en Breugel

Zondag 16 oktober wordt de nieuwe tennishal van HTC son officieel geopend. Tussen 13:00 en 16:00 en iedereen is van harte welkom. Het zijn splinternieuwe hardcore banen en nieuwe led verlichting. Hiermee is de hal weer helemaal bij de tijd en "groen" en zuinig.

Tweedehands speelgoed, baby en kinderkledingbeurs.
Ruim 150 kramen. in de Bongerd in Breugel 11:00-14:00. kijk ook op www.kinderkledingbeurs.net

woensdag 19 oktober

PVGE fietsclub organiseert een fietstocht naar Vessem.

PVGE fietsclub organiseert een fietstocht naar Vessem. Zij fietsen dit keer naar Vessem, een fietstocht die o.a. langs het vliegveld voert. Het is tevens de laatste fietstocht van het zomerseizoen 2016. Het wordt een volle dagtocht van ca 50 km., doch een ½ dag fietsen is ook mogelijk. Degenen, die dit laatste prefereren, fietsen na de koffiepauze in de ochtend weer huiswaarts. Verdere inlichtingen: Gerard van de Ven tel.: 06-45 808 402, e-mail gerard.vandeven@gmail.com
Woensdag 19 oktober Vertrek 09.30 uur vanaf het 17 Septemberplein.

donderdag 20 oktober tot zaterdag 22 oktober

Jubileumconcert 25 jaar Seniorenorkest Sonore

Op zaterdag 22 october viert Seniorenorkest Sonore uit Son en Breugel haar 25-jarig bestaan in de Bongerd in Breugel.
Muzikale optredens van Seniorenorkest Sonore-BSA accordeon ensemble o.l.v. Lidy Mak en de Sail Jazz Band
Aanvang : 20.00 u. De Bongers in Breugel Toegang : gratis

dinsdag 25 oktober

Gratis Golfclinic in de avond.

Gratis kennismaken met Golf bij Golfclub Son, Sportpark 'De Gentiaan', Rooijseweg 11 in Son. Aanvang 19.00 uur. Wil je eens kijken of golfen iets voor je is? Kom en doe mee! Fijn als je je vooraf even aanmeldt via communicatie@golfson.nl maar het is niet persé noodzakelijk.