Afbeelding
Foto:

Verkoop V&D artikelen krijgt vervolg in Beursgebouw Eindhoven!!

Het college van burgemeester en wethouders Son en Breugel verbood op het laatste moment de tijdelijke verkoop van kleding vanuit het pand Ekkersrijt 4091 (Woonarena) op bedrijventerrein Ekkersrijt in Son en Breugel. De verkoop zou starten op 30 september. Dit was natuurlijk een flinke tegenvaller voor de organisator van deze verkoop. Echter detailhandel in kleding is volgens het bestemmingsplan in dit pand niet toegestaan.

Er werd door de de organisator [Timcovoordeelmarkt uit Waalre] direct gezocht naar een andere passende locatie in de omgeving van Eindhoven. Er is nu een passende locatie gevonden in de omgeving van Eindhoven, namelijk het Beursgebouw Eindhoven.

" Een geluk bij een ongeluk zegt Dhr Steines. Met het beursgebouw in Eindhoven kunnen we in 1 keer de hele partij kleding kwijt en is het voor de consument super interessant om er een bezoekje aan te wagen. Dit wordt een écht Prijzencircus, zegt hij lachend"

Van donderdag 13 oktober 12:00 uur t/m zondag 17:00 uur gaan de deuren open voor publiek en kan iedereen voor de aller, allerlaatste keer nog V&Dkoopjes jagen.
Alle kleding, zoals: dames- heren, jongens-, meisjeskleding, beenmode, ondergoed, etc wordt maar liefst tegen 60% korting verkocht.


Mooie opbrengst collecte Stichting MeeDoen S&B en fonds verstandelijk gehandicapten

Ouders, kinderen en vrijwilligers van Stg. MeeDoen S&B hebben in de week van 26 september in Son en Breugel gecollecteerd voor het Fonds verstandelijk gehandicapten.
Dit fonds financiert activiteiten waarbij mensen met een verstandelijke beperking dingen kunnen doen die zij belangrijk vinden en waarbij zij hun kwaliteiten kunnen inzetten en ontwikkelen. Stichting MeeDoen S&B heeft dit jaar gecollecteerd met eigen opbrengst. Dit betekent dat 50% van de opbrengst kan worden ingezet voor eigen activiteiten.
We zijn trots te kunnen melden dat in onze gemeente het fantastische bedrag van € 1.586,33 is opgehaald! We willen graag namens onze stichting en het Fonds verstandelijk gehandicapten iedereen bedanken die een gift heeft gedaan!

Diana, Maaike en Angelique
Stg. MeeDoen S&B
www.meedoensenb.nl


Nieuwe bestrating Oase

Afgelopen zomer heeft jongerencentrum Oase de gehele bestrating voor het gebouw vernieuwd.

Het asfalt was totaal versleten en hoog nodig aan vervanging toe. Naast de bestrating is ook direct de riolering vervangen en aangepast aan deze tijd.

Oase heeft dit niet uit eigen middelen kunnen bekostigen, maar is bijgestaan door de gemeente Son en Breugel, MBI beton en H. Kuijpers. Oase wil deze partners hiervoor hartelijk danken; wij kunnen er weer jaren tegenaan!


Afbeelding
Afbeelding