Afbeelding
Foto:

" Wat niet veilig genoeg is om in je mond te stoppen, gebruik je toch ook niet voor je huid ! "

Deze slogan is het visitekaartje van een totaal nieuwe verzorgingslijn die door Dorothe van Beuningen van kapsalon Da Vivente wordt gepresenteerd. Het betreft een totaal pakket van verzorging, van haarproducten tot thee en dat alles op natuurlijke basis.

Door: Henriette van Berkel

OOLABOO
In deze tijd waarin mensen zich steeds meer bewust worden van het effect van natuurlijke producten, niet alleen in voeding maar ook in verzorging, past een nieuw concept. De firma Oolaboo uit Zutphen heeft sinds 2012 in het eigen laboratorium verzorgingsproducten ontwikkeld die gehoor geven aan die wensen voor natuurlijke verzorging, zonder kunstmatige toevoegingen.
Het merk biedt een uitgebreid assortiment op diverse vlakken. Het logo bestaat uit 4 ringen die de volgende kenmerken symboliseren: natuurlijk, veilig, beleving en resultaat. Alle producten zijn 96 % natuurlijk, 100 % is onmogelijk in verband met houdbaarheid, daarvoor is de resterende 4% nodig.

Zo is er een lijn voor haar- en gezichtsverzorging. Maar ook is er een serie voedingssupplementen, die te gebruiken zijn bij acne, couperose, overgangsklachten of die zijn toegespitst op de reiniging van het lichaam. De laatste wordt ook gebruikt door mensen met MS of reuma, de werkzame stof wordt namelijk opgenomen in de bloedbaan.
Omdat de producten zo specifiek zijn, is advisering geboden. Alle medewerkers van Da Vivente hebben dan ook de trainingen gevolgd en blijven dat ook in de toekomst doen. Een supplement klakkeloos meegeven is er niet bij. Want een combinatie met bepaalde medicijnen is niet altijd passend, dus doorvragen bij de klant is belangrijk.

In de salon wordt ook een sterk geconcentreerde groene thee uit Japan aangeboden. Deze bestaat uit antioxidanten, en een kopje van deze thee is gelijk aan 6 kopjes "gewone "groene thee. 2 Kopjes per dag zijn dan ook maximaal wenselijk.

Naast bovenstaande producten zijn er nog geurkaarsen, waarvan de olie gebruikt kan worden voor een massage, verder zijn geurstokjes en parfum beschikbaar om de lijn volledig te maken.
Dorothe van Beuningen is voor dit concept niet over 1 nacht ijs gegaan. Zoals zij zegt:" Er is een lange voorbereidingstijd aan vooraf gegaan. Ik heb me ernstig verdiept in de producten, klanten laten testen en hun ervaringen geëvalueerd. Maar de resultaten zijn verbluffend en ik ben trots dat ik deze lijn in onze regio kan presenteren. Klanten mogen mij uiteraard altijd om een uitgebreid advies vragen en ik zal ze, samen met mijn medewerkers graag van dienst zijn. Wij zijn enthousiast!"


Goede voornemens voor 2017?
Begin nu al met een cursus Fit & Slank

De meeste mensen maken goede voornemens voor het nieuwe jaar. Echter, als je wilt afvallen dan kun je beter meteen beginnen met het aanleren van een vitale leefstijl. Dit hoeft niet moeilijk te zijn. De methode Fit & Slank is een eenvoudige methode voor iedereen die op een gezonde manier wil eten en zijn leefstijl wil veranderen om kilo's kwijt te raken.

Fit & Slank is geen dieet maar je ontwikkelt een gezond eetpatroon waarbij je leert keuzes te maken die jou helpen je doel te bereiken. Bovendien krijg je inzicht in jouw voedingsgewoonten en leer je alles over vitale en fatale voeding.

Als je nu start met een cursus Fit & Slank dan ga je de decembermaand stralend tegemoet en kun je bewuster genieten van alle feestdagen. Met het volgen van een Fit & Slank cursus in november en december maak je ook nog gebruik van de vergoeding in 2016 die zorgverzekeraars geven voor deze cursus.

Interesse? Aanmelden voor de Fit & Slank groepscursus die start op 8 en 9 november in Son kan via www.fitenslank.nl/ellen-lintzen . Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op met Ellen Lintzen via 06 - 1448 4483 of ellen.lintzen@fitenslank.nl.
Ga fitter en slanker het nieuwe jaar in! Dat is pas een goed voornemen.

Bij inschrijving vóór 1 november maak je bovendien kans op één van de boeken Fit & Slank: 'Stralend voor de spiegel'.


Ellen Lintzen