AmandaRheaume
AmandaRheaume Foto: Adrie Neervoort

Lazy Sonnie Afternoon met Amanda Rheaume, the Great Unknow en Gilbert

De Canadese Amanda Rheaume, vergezeld door The Great Unknown, voorafgegaan aan een optreden van niemand minder dan de Eindhovense groep Gilbert.

Dat wordt weer aangenaam verpozen in de Kapelzaal van La Sonnerie op zondag 6 november.

Amanda Rheaume
Amanda Rheaume ( Ottawa) is een voldongen Métis singer-songwriter met een krachtige, lichtjes zanderig, zeer persoonlijk en onmiddellijk toegankelijk folk / roots geluid met elementen van country, pop en soul. Rheaume heeft drie albums Keep a Fire (2013), Light of Another Day (2011), en Acoustic Christmas (2009). Bijgestaan door The Great Unknown heeft ze gespeeld voor artiesten als Emmylou Harris, K'Naan, Lucinda Williams en Ani Difranco. Haar succes is ondermeer te danken aan haar gave om persoonlijke verhalen te verpakken in boodschappen, een gevoel van positiviteit op de wekken en zich te verbinden met het publiek.

Gilbert
Gilbert brengt eigen werk. Engelstalige chansons. Kleine verhalen met teksten van de Londense Janet Gilbert in haar moedertaal. Vaak heel persoonlijk, maar gezongen, blijken ze toch universeel en herkenbaar. Het zijn verhaaltjes op muziek, sfeerbeelden in tekst en muziek en vertaalde Nederlandse gedichten. Erik van Dijck begeleidt de zang met piano en gitaar. Celliste en violiste Maaike Zwaan vlecht lijnen onder de composities en Kees de Wit ondersteunt met percussie.

Aanvang
Lazy Sonnie Afternoon begint zoals gewoonlijk om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. De zaal is vanaf 15.00 uur open.
De toegang is gratis maar omdat er kosten worden gemaakt om u een unieke muzikale middag te bezorgen vragen wij tijdens het optreden om een vrijwillige bijdrage in de tip jar.
De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.
Meer informatie over Lazy Sonnie Afternoon, het programma en de muzikanten op onze website www.lazysonnieafternoon.nl Hier vind je ook informatie om vriend of sponsor te worden.
We zien je graag op zondag 6 november in La Sonnerie in Son en Breugel .
Annie Maessen| 18 oktober 2016| anniemaessen@gmail.com | Tel. 0499-475351


Nog enkele kaarten voor Vangrail op 28 oktober

Op 28 en 29 Oktober 2016 is het zover! Het alternatief voor het Oktoberfest lijkt nu al een groot succes te gaan worden!

Op 28 en 29 oktober vindt 'Pullen Vullen met Vangrail' plaats in Cafe/Zaal de Zwaan in Son en Breugel. Alleen voor 28 oktober zijn nog enkele kaarten beschikbaar die je kunt reserveren via info@giggut.nl. Zorg dat je er snel bij bent want op=op. Tot onze spijt is zaterdag 29 oktober al volledig uitverkocht.
Kaarten voor vrijdag 28 oktober zijn verkrijgbaar bij Cafetaria Spierings en Café Restaurant De Zwaan.



Gilbert
Afbeelding