Isa Megens
Isa Megens Foto:

Argo waterpolo en zwemmen

Waterpolo
Uitslagen
SBC2000 - Heren 1 5-3

Programma
Zaterdag:
Hellas-Glana - Dames 1 in De Nieuwe Hateboer te Sittard 17:30 uur
VZV Njord - Heren 1 in Den Ekkerman te Veldhoven 20:00 uur

Zwemmen
Komende zondag nemen de zwemmers van de Wedstrijdgroep deel aan een limiet wedstrijd die gehouden wordt in zwembad 'De Drieburcht' te Tilburg. Aanvang 13.30 uur.


"Pupil van de week"
van de Corridor.

Afgelopen zondag speelde het eerste team van de Corridor tegen Spes 1 uit Milsbeek haar laatste wedstrijd van de eerste helft van de veldcompetitie. Daarbij was Isa Megens "Pupil van de week". Isa speelt zelf in de E2 en mocht de openingsbal van de wedstrijd nemen. Daarna ontving zij van de scheidsrechter, Joseph Das, een oorkonde en een snoepzak. Isa heeft tijdens de wedstrijd heel aandachtig gekeken en het scorebord bijgehouden. Jammer genoeg kon Corridor 1 niet winnen van de nummer 1 in de Hoofdklasse.


Corridor 1 na verlies tegen Spes klaar voor binnencompetitie

Afgelopen zondag stond Corridor 1 om 13.00 uur klaar om de laatste wedstrijd van het seizoen te spelen. SPES uit Milsbeek, gedegradeerd vanuit de Topklasse, was de tegenstander. Voor aanvang van de wedstrijd stond SPES op nummer één in de competitie en Corridor op de vijfde plek. Een uitdagende tegenstander volgens de statistieken. De Corridor startte fel maar SPES kwam al snel op voorsprong met 1-7. Corridor had veel kansen maar helaas was het elke keer SPES die de doelpunten maakten. Toch bleef de Corridor vol felheid doorgaan maar kwam niet verder tot twee doelpunten met de rust. Waardoor wij de rust in gingen met 2-9 in het voordeel van SPES.
In de tweede helft werd er flink aangewerkt om de achterstand in te halen maar SPES bleef scoren waardoor wij niet terug in de wedstrijd konden komen. Er werden wel meer kansen benut maar helaas was dit niet voldoende om het SPES moeilijk te maken. Tot de laatste minuut is de Corridor uit Son en Breugel fanatiek gebleven maar SPES is met de winst naar huis gegaan. De uitslag van de wedstrijd was 7-19.
Vanaf 13 november wordt de binnencompetitie gestart waar de Corridor in de Topklasse gaat spelen. Hiervoor kunnen wij veel steun en publiek gebruiken dus u bent van harte welkom om ons in de Landing aan te komen moedigen.