Afbeelding
Foto:

Dutmella in finale Nuon Club Competitie

Geef ons uw stem!
Scouting Dutmella is deze week geselecteerd voor de landelijke finale van de Nuon Club Competitie. Hiermee kan Dutmella 10.000 euro winnen om te investeren in duurzame energie voor haar nieuwe blokhut.
Daarom roept Dutmella iedereen op om te stemmen via dutmella.nl/zonnepanelen.
De jury met onder meer sportjournalist Toine van Peperstraten en hockey-international Naomi van As heeft uit de honderden inzendingen vijftig verenigingen uit heel Nederland geselecteerd. En daar zit Dutmella bij! De negen verenigingen met de meeste publieksstemmen winnen uiteindelijk de competitie en een cheque van 10.000 euro.

Dutmella is een zeer actieve scoutinggroep in Son en Breugel met 200 leden waaronder kids met een beperking. In het bos aan de rand van natuurgebied 'Oud Meer' wordt in 2017 een supergave blokhut gebouwd, die ook geschikt is voor mindervaliden.
De grotendeels houten blokhut wordt gebouwd met duurzame materialen en kent scheiding van riool- en hemelwater. Ook worden ledverlichting, sensoren en regenwater voor toiletspoeling gebruikt.
Doel is om de nieuwbouw zo energiezuinig mogelijk te maken, maar daar is meer geld voor nodig. Daarom doet Dutmella mee aan de Nuon Club Competitie waar ze de landelijke finale heeft bereikt met haar project 'zonnepanelen'.
Wil jij de kids helpen? Stem dan uiterlijk dinsdag 15 november via dutmella.nl/zonnepanelen!