Ellen Lintzen
Ellen Lintzen Foto: Adrie Neervoort

Wil je nog kilo's kwijtraken in 2016? Schrijf je dan nu in voor de cursus Fit & Slank én krijg een kookboek cadeau!

Bij Fit & Slank leer je hoe je gezonde keuzes kunt maken die je helpen doelgericht af te vallen. Bovendien is de Fit & Slank methode eenvoudig toepasbaar en makkelijk te onthouden. Afvallen met gezonde voeding zonder hongergevoel.

Er wordt veel geschreven over voeding maar het onderscheid tussen gezonde voeding en voeding die goed is voor de lijn is niet altijd duidelijk. In de Fit & Slank cursus wordt het verschil uitgelegd daardoor je sneller en makkelijker afvalt. De groepsles leert je om met je valkuilen om te gaan via de Fit & Slank 'regel van 3' en de Fit & Slank '7 afspraken'.

Schrijf je nu in voor de cursus die start op 8 en 9 november in Son en Breugel dan krijg jij een Fit & Slank kookboek cadeau. De kosten van de cursus bedragen € 135,- en worden door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed. Voor dit bedrag krijg je een instructieboek, werkboek, 7 wekelijkse lessen met gewichtsmeting / vetpercentage meting, een valkuil analyse en het kookboek als bonus.

Aanmelden voor de Fit & Slank groepscursus kan via www.fitenslank.nl/ellen-lintzen . Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op met Ellen Lintzen via 06 - 1448 4483 of ellen.lintzen@fitenslank.nl.
Ga fitter en slanker het nieuwe jaar in! Dat is pas een goed voornemen.


JUMBO en PSV laten dromen van
kinderen uitkomen

Maak kans op een droomdag als profvoetballer bij PSV
Klanten van de Jumbo in Son en Breugel kunnen een grote wens van hun zoon of dochter in vervulling laten gaan. Bij de aankoop van een gesigneerde PSV-voetbal bij de Jumbo in Son en Breugel maken hun kinderen kans op een droomdag als profvoetballer bij PSV. Tijdens deze dag doen de kinderen mee aan een voetbalclinic onder leiding van PSV-jeugdtrainers. De winnaar krijgt een echt PSV-tenue met zijn naam erop en na de clinic volgt een rondleiding door het Philips Stadion, met een bezoek aan de kleedruimtes en het PSV Museum.

Jumbo en PSV slaan de handen ineen om kinderen die dromen van een carrière als profvoetballer, de dag van hun leven te bezorgen. Wie voor 60 euro of meer boodschappen doet bij de Jumbo in Son en Breugel ontvangt een PSV-voetbalvoucher. Hiermee kan de klant tegen bijbetaling van slechts 2,50 euro een gesigneerde PSV-bal* kopen. Met de PSV-droomdagvoucher kunnen ouders hun zoon of dochter vervolgens online aanmelden om kans te maken op een droomdag als profvoetballer bij PSV. De actie duurt van woensdag 2 november tot en met dinsdag 29 november 2016. De droomdag bij PSV staat in de eerste week van 2017 op het programma. Jumbo maakt in de week van 5 december de winnaars bekend.

* Verkrijgbaar tot en met 29 november 2016, zolang de voorraad strekt. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.jumbo.com/psv

Over Jumbo Supermarkten
Jumbo telt momenteel zo'n 580 winkels, waaronder drie Foodmarkten. Ook zijn er ruim 285 Pick Up Points waar klanten hun online bestellingen kunnen ophalen en bezorgt de supermarktketen boodschappen aan huis. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo onlangs voor de zestiende keer door GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland. Door de overname van Super de Boer in 2009 en van C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van het land. www.jumbo.com


Afbeelding