(op de foto de jury aan het werk. Vlnr  Hans Werner, Sandor Paulus en Lieke Poppelaars)
(op de foto de jury aan het werk. Vlnr Hans Werner, Sandor Paulus en Lieke Poppelaars) Foto:

LionsClub peaceposter wedstrijd 25 beste zijn gekozen.

Ook dit jaar zet de LionsClub Son en Breugel e.o. zich weer in voor de jaarlijkse peace poster wedstrijd. Dit jaar wordt de wedstrijd, die over de hele wereld plaats vindt, voor de 29e maal georganiseerd.
In ons Dorp en in Eindhoven Noord zijn de leerlingen van de groepen 7 en 8 weer met papier en felle kleuren in de weer geweest om hun persoonlijke gedachten over vrede vorm te geven. Het thema was dit jaar: A Celebration of Peace, oftewel, een viering van Vrede.

Inmiddels heeft de jury zich over alle ingebrachte peace posters gebogen en uit het grote aanbod de 25 beste gekozen. In totaal zijn er dit jaar door de scholen uit Son en Breugel 252 posters ingezonden.
De 25 genomineerde posters hangen tot en met de uitreiking op woensdag 9 november in onze bibliotheek ten toon gesteld.
Uit de genomineerden zijn door de jury een nummer 1 en 2 gekozen.
Door de bezoekers van de tentoonstelling kan door middel van een aanwezig stembiljet gekozen worden voor de publieksprijs. (dit kan t/m dinsdag 8 november)
De drie hoofdprijs-winnaars winnen dan de rondvlucht boven Son en Breugel. Deze zal volgend voorjaar plaats gaan vinden.
Bekendmaking en uitreiking op woensdag 9 november in de bibliotheek om 16.00 uur. De uitreikingen worden door onze burgermeester gedaan.
Dus: kom allemaal kijken en stem op de poster die je zelf het mooiste vind!

Openingstijden bibliotheek
zondag Gesloten, maandag 11:00–17:00, dinsdag 11:00–17:00, woensdag 11:00–17:00,donderdag 11:00–17:00, vrijdag 11:00–20:00 en zaterdag 11:00–14:00


IJsfeest Son en Breugel 2016-2017 zoekt jou!

De winter is weer in aantocht en dat betekent dat de voorbereidingen voor het IJsfeest weer zijn gestart.
Het IJsfeest is de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in Son en Breugel en omgeving. Het evenement zorgt er niet alleen voor dat onze jeugd 3 weken lang kan genieten van al het moois dat het ijs te bieden heeft maar brengt onze gemeenschap ook bij elkaar. Dit door de ouders die met hun kinderen komen schaatsen, de maatschappelijk stages die we verzorgen en door de 120 vrijwilligers van jong tot oud die zich inzetten om het evenement te kunnen realiseren. We zijn dan ook bijzonder trots dat afgelopen jaar bijna 15.000 mensen genoten hebben van alles wat we te bieden hebben op en rond het ijs.

Wil jij als vrijwilliger deel uit maken van dit prachtige evenement, meld je de direct aan via http://www.ijsfeestsonenbreugel.nl/vrijwilligers/. Het IJsfeest kan namelijk niet bestaan zonder enthousiaste vrijwilligers.
Samen kunnen we er dan weer een mooi dorpsfeest van maken. We zien je aanmelding dankbaar tegemoet.

Met ijskoude groet
Bestuur IJsfeest Son en Breugel


Afbeelding