Maarten Swinkels (links ) en Gerrit van der Beek (Oirschot)
Maarten Swinkels (links ) en Gerrit van der Beek (Oirschot) Foto: Adrie Neervoort

Nieuwe leden raad
van commissarissen Rabobank

Per 1 november 2016 zijn twee nieuwe leden toegetreden tot de raad van commissarissen van Rabobank Het Groene Woud Zuid.

Maarten Swinkels uit Best is per 1 november 2016 benoemd als voorzitter van de raad van commissarissen van Rabobank Het Groene Woud Zuid. Hij neemt het stokje over van Wilma de Koning die sinds 2008 lid was van de raad van commissarissen waarvan de laatste jaren als voorzitter.
Maarten heeft een bancaire loopbaan van 33 jaar achter de rug, waarvan 28 jaar bij de Rabobank in verschillende leidinggevende functies. Ook was hij lid van de Ondernemingsraad van Rabobank Nederland. Naast Maarten is ook Gerrit van der Beek (Oirschot) onlangs toegetreden als nieuwe commissaris van Rabobank Het Groene Woud Zuid.

Over Rabobank Het Groene Woud Zuid
Rabobank Het Groene Woud Zuid is een coöperatieve bank met vestigingen in Best, Oirschot en Son en Breugel. We willen graag dichtbij, betrokken en toonaangevend zijn. Daarom hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening, onze lokale aanwezigheid en onze betrokkenheid bij onze leden en klanten