Afbeelding
Foto:

Sint-Nicolaas op bezoek bij Radio S&B

Afgelopen vrijdag kwam via de mail de definitieve bevestiging binnen vanuit Spanje !
In de eerste dagen na zijn intocht in Son en Breugel komt Sint-Nicolaas naar de studio van Radio S&B voor een exclusief interview .

De Sint zal voor het gesprek ongeveer een uur in zijn megadrukke agenda vrijmaken. En dat uur wil hij graag zo goed mogelijk benutten.

Kinderen kunnen NU vragen stellen aan Sint Nicolaas.
Waarschijnlijk zijn er best vragen die jullie, de kinderen van Son en Breugel, graag aan de Sint willen stellen. Daarvoor is dan NU de ideale mogelijkheid, want de Sint wil in het interview jullie vragen heel graag beantwoorden!

Op tijd mailen !
Jouw vraag (en die mag NIET gaan over een kado dat je graag van de Sint zou willen krijgen !!!) kun je mailen aan ons emailadres info@radiosenb.nl. met vermelding "Sintvraa g".
Zo snel mogelijk na aankomst van Sint Nicolaas zullen wij aan de "Zwarte@Piet" de mails doorsturen. Daarna gaan de Sint en zijn Zwarte Pieten aan de slag om een leuke selectie te maken voor de radio-uitzending. Om zeker te zijn dat er voldoende tijd beschikbaar is om een selectie te maken, moet jullie vraag uiterlijk zondagavond 13 november om 20.00 uur in onze mailbox liggen.

Datum uitzending interview.
Hoewel we nog geen exacte dag en tijd voor het interview hebben kunnen bepalen, hebben wij afgesproken dat woensdag 16 november om 19.00 uur het interview zal worden uitgezonden.
Dus stem die avond af op www.radiosenb.nl en luister via de "LIVE" knop.


Afbeelding