Afbeelding
Foto:

1986 - 2016 - 30 jaar Zilverschoon!

Het is dit jaar 30 jaar geleden dat "Ria van Gerven" startte met haar schoonheidsinstituut "Zilverschoon". Toen nog vanuit haar voormalig woonhuis aan de Berg in Nuenen. Vanaf het begin verrichtte zij specialistische behandelingen zoals elektrisch ontharen, flitslampontharen, en Peelings met Chinese kruiden en fruitzuren om een beter resultaat te boeken op het gebied van acne, littekenbehandeling en huidverbetering. Ook gaf ze kleurenadviezen voor kleding, stijl, haar -en make-up om cliënten het beste tot hun recht te laten komen.

"Instituut Zilverschoon" staat voor kwaliteit, eerlijk advies en stelt hoge eisen aan de professionaliteit en deskundigheid van het team. Het is ook daarom van cruciaal belang om continue op zoek te gaan naar nieuwe behandelingen/specialisaties die steeds weer mooie en betere resultaten kunnen opleveren voor onze cliënten. Daarnaast is "Instituut Zilverschoon" ook een leerbedrijf voor stagiaires van o.a. het "Summa College" en is "Instituut Zilverschoon" aangesloten als kernlid bij vakvereniging ANBOS.

Met als basis; HBO opleiding diëtetiek, zijn de afslankbehandelingen en voedingsadviezen een rode draad in haar praktijk. Maaltijdvervangers zoals "Prodimed" en de mogelijke verdere ondersteuning van een diëtiste geven snel het gewenst afslank resultaat.

In 2004 werd "Instituut Zilverschoon" verplaatst naar een nieuw pand naast haar voormalig woonhuis met 4 behandelruimtes.

Al snel, werd het team van "Instituut Zilverschoon" verder versterkt met "Chantal en Anke" en werden de specialisaties verder uitgebreid met o.a. Permanent make-up, LPG Endermologie voor figuurcorrectie, Microdermabrasie, Pedicuren, Gellak behandelingen.


Mede als gevolg van verdere uitbreiding van de specialisaties en het personeel was óók dit pand op een geven moment te klein om de cliënten van "Instituut Zilverschoon" op een professionele wijze te behandelen.
In 2008 diende er zich een mooi pand aan, schuin tegenover de praktijk van Berg 48A, namelijk ….. de huidige locatie, Berg 51. Na een grondige verbouwing werd eind 2009 ook dit pand feestelijk geopend. De huidige praktijk is ruim opgezet en heeft naast een ontvangsthal, wachtruimte maar liefs 5 behandelruimtes. De wanden van "Instituut Zilverschoon" bieden ruimte aan kunstenaars om schilderijen, tekeningen, foto's, keramiek of ander werk te exposeren .
Wéér werd het product portfolio verder uitgebreid met behandelingen en specialistische apparatuur zoals;
LIPO II ultrageluid om vetcellen af te breken, FOX II om kalk -en schimmelnagels te behandelen, Diode laser voor permanente ontharing,Yag-Laser voor tatoo en pigmentverwijdering, Dermapen voor litteken en huidverbetering, Beauty Angel - lichttherapie voor aanmaak van collageen Inmiddels wordt er behandeld met het NIEUWSTE "Endermologie" apparaat van LPG; de CelluM6 integral ,waarmee een prachtige figuurcorrectie te realiseren is (behandeling van cellulitis en vetrolletjes en huidverslapping). Deze behandeling in combinatie met de LIPO II behandeling geeft een nog mooier resultaat.

"Instituut Zilverschoon" werkt voornamelijk met producten van Dr. Baumann, een fantastisch Bionoom merk, waarin géén allergene stoffen worden toegevoegd en voor iedere huid een verademing kan zijn.

Door het volgen van "Masterclassen" zijn ook de bestaande behandelingen/specialisaties, door het team, zoals Permanent make-up verder geoptimaliseerd met bijvoorbeeld; 3D hairstrokes & Ombre voor de wenkbrauwen, Microblading , Full lips, eyeliners . Daarnaast geven de "Japanse Facelift" behandeling en "Bindweefsel massage" een natuurlijk huidverjonging zonder dat er gebruik wordt gemaakt van specialistische apparatuur.

Hoewel er al jarenlang wordt samengewerkt met de cosmetische arts "Coco Baggelaar" is een verdere samenwerking met een nog tweetal cosmetisch artsen, met additionele specialiteiten, een logische stap.
NIEUW is de PlexR, plasma soft surgery - een volledig veilige manier voor de behandeling van diverse huidverouderingsproblemen zonder te snijden.
Ons team staat klaar om u te ontvangen!


Afbeelding