Afbeelding
Foto:

Sponsorprogramma voor de kleine sponsor

Een vereniging heeft sponsoren nodig. Zonder sponsoren is het bijna niet mogelijk iets extra's te bieden aan de leden van een vereniging.
Zo ook een kleine vereniging als Apollo. Binnen Apollo wordt er gewerkt met sponsorpakketten. Deze richten zich op het sponseren van teams of de reclame uitingen langs het wedstrijdveld. In de pakketten is voor elke sponsor wat wils te vinden. Informatie kunt u inwinnen via sponsering@hv-apollo.nl of Eric de Volder.

Speciaal voor de wat kleinere sponsor heeft Apollo het sponsorbord aangeschaft. Al voor 10 euro per jaar staat u een jaar lang op het sponsorbord met uw bedrijfslogo. Het sponsorbord zal rond de wedstrijden van Apollo goed zichtbaar zijn, zodat uw bedrijfslogo goed te bekijken valt. Juist deze kleine sponsoring helpt Apollo in het bieden van extraatjes voor haar leden. Dus aarzel niet en neem contact op via sponsering@hv-apollo.nl"


Pure verwennerij, eten en zwemmen voor
meisjes E-teams, 8-tallen!

Vrijdag 4 november was het eindelijk zover. Na een heerlijke training gingen kinderen en ouders op weg naar Thermae Son. Er waren maar liefst 28 meiden inclusief broertjes en zusjes die meegingen. Een hele invasie van HTC Son.
We werden hartelijk ontvangen en begeleid naar een zaaltje speciaal voor ons ingericht. Er stonden al bordjes en glazen klaar voor de kinderen. De ouders moesten nog even geduld hebben. De glazen werden gevuld met ranja en toen kwamen de frietjes met snacks. Na zo'n training gaat dat er wel in. Samen gezellig met elkaar een hapje eten en kletsen over van alles en nog wat. Maar het meeste over hockey natuurlijk. Tussen de meiden van alle teams is een goede klik en de sfeer is reuze gezellig. Toen alles op was konden de meiden zich omkleden om te gaan zwemmen. Het was een dolle boel in de kleedkamer maar binnen 5 minuten lag iedereen in het water.

Nu konden de ouders rustig aan tafel. Er was een heerlijk 3 gangen tapas menu voor ons samengesteld. Ook voor de ouders is het fijn om eens bij te kletsen onder het genot van een hapje en drankje. Tot slot hebben de kinderen allemaal nog een ijsje gehad en was het tijd om naar huis te gaan. Want ja, we moeten weer op tijd naar bed want de volgende dag moet er weer gehockeyd worden natuurlijk!
Het was een super leuke en heerlijke avond met de meisjes en ouders van de E-teams, 8-tallen!

Bedankt Thermae Son en Theo Bastiaansen voor de organisatie!


Afbeelding
Afbeelding