PHEV foto: Pieter Foolen
PHEV foto: Pieter Foolen Foto: Rob Nijmeijer

Harmonie Pro Honore et Virtute naar Bondsconcours Zutphen

Zondag 27 november aanstaande neemt Harmonie Pro Honore et Virtute uit Son en Breugel deel aan een belangrijk muziekconcours in het Gelderse Zutphen. Pro Honore et Virtute komt hierbij uit in de hoogste klasse van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie KNMO.
Een deskundige jury zal alle deelnemende orkesten beoordelen met een uitvoerig juryrapport en bepalen welk muzikaal niveau de deelnemers hebben weten te bereiken in de afgelopen jaren en in welke klasse de komende jaren zal worden gespeeld.

Deelname aan dit concours vraagt het uiterste van alle muzikanten en onze dirigent Martien Maas. In de afgelopen maanden is met zeer intensieve repetities en diverse concerten de basis gelegd voor een zo goed mogelijk resultaat en handhaving in de hoogste klasse.

Ook u kunt daar bij zijn! Ondersteuning met zoveel mogelijk belangstellenden uit Son en Breugel betekent een geweldig opsteker voor onze muzikanten. Het geeft onze Harmonie tijdens het spelen van de pittige concourswerken een extra stimulans en zal zeker bijdragen aan een mooi muzikaal resultaat. Om dit ook voor de bewoners van Son en Breugel mogelijk te maken, biedt Pro Honore et Virtute voor de bezoekers van dit concours een busreis met uniek stadsbezoek aan.

Vertrek om 13.00 uur vanaf het Vestzaktheater, gezamenlijk met de muzikanten van de Harmonie. Na aankomst in Zutphen wordt voor alle niet-muzikanten een rondwandeling georganiseerd in het mooie centrum van de hanzestad Zutphen. Tijdens deze rondwandeling wordt u in de Stadsbrouwerij Camprimus een kop koffie met vlaai geserveerd. De rondwandeling is, afhankelijk van het aantal deelnemers, in de deskundige handen van een of meer stadsgidsen van Zutphen.

Na de rondwandeling gaan alle deelnemers per bus naar het theater Hanzehof voor het bijwonen van het concours-concert van onze Harmonie. Na het concours rijden we, hopelijk in allerbeste stemming, met z'n allen terug naar Son om de dag af te sluiten in het Vestzaktheater. Een mooie dag om samen met elkaar te beleven.

Alle inlichtingen betreffende inschrijving, gedetailleerd programma en de hieraan verbonden kosten zijn verkrijgbaar bij Ties van Gorp, tel: 06-22906837 of via de mail: tvgorp@kpnmail.nl