Afbeelding
Foto:

Gevoelig verlies waterpolodames Argo

Er zijn allerlei redenen te noemen om het verlies van de waterpolodames afgelopen zondag recht te praten. Maar het feit blijft dat je als Argo (9e) moet constateren dat je afgedroogd bent door PSV (8e), wanneer je met 9-4 het bad uit klimt. De waterpolodames uit Rooi hadden geen schijn van kans tegen PSV, die met slechts 1 wisselspeelster de wedstrijd in ging. Bij Argo waren teveel mensen met kleine pijntjes in de selectie, teveel mensen die zwaar onder het niveau speelden en daarnaast nog de afwezigheid van 2 speelsters. Het is dan ook zaak dat Argo hand in eigen boezem steekt en op zoek moet gaan naar andere mogelijkheden, anders dan toch weer proberen om de wedstrijd op de gebruikelijke manier te gaan spelen. Daarmee komt Argo niet meer weg in de huidige competitie, wat ook bevestigd wordt door de verliespartijen van de afgelopen weken tegen tegenstanders waarvan normaal gesproken altijd gewonnen werd. Een van de weinige lichtpuntjes in de wedstrijd was het doelpunt van Reina vd Velden. Ze schoot de bal van afstand mooi in de touwen en kon daarmee terecht blij zijn met haar eerste treffer dit seizoen. Overige doelpunten zijn gemaakt door Lotte van Schijndel en Liesbeth vd Korst (2x). Coach Anja van Wanrooij heeft een week de tijd om haar team op het juiste spoor te krijgen, want komende zaterdag staat een soortgelijk duel op het programma tegen Aquamigos. Ook hier kunnen punten gehaald worden, maar dan zal Argo echt uit een ander vaatje moeten gaan tappen.

VZV Njord - B1 9-4
SBC2000 - CJ1 6-10
PSV - CM1 14-1
VZV Njord - D1 18-4
PSV - Dames 1 9-4
VZV Njord - E1 15-4
AquAmigos - Heren 1 9-8

Programma
Zaterdag:
PSV - B1 in De Tongelreep te Eindhoven 15:00 uur
AquAmigos - E1 in Olympia te Waalwijk 16:05 uur
CM1 - Gorgo/De Treffers in ZIB te Best 17:30 uur
AquAmigos - D1 in Olympia te Waalwijk 17:45 uur
AquAmigos - Dames 1 in Olympia te Waalwijk 19:50 uur


Argo zwemmen

Afgelopen zondag hebben 8 zwemmers van de Wedstrijdgroep deelgenomen aan de 2e Solo wedstrijd die gehouden werd in zwembad 'De Wiemel' in Deurne. Er werd 6 keer een 1e plaats en 1 keer een 3e plaats behaald. Daarnaast werden er 9 persoonlijke records gezwommen. Guus van Stiphout zwom een clubrecord op de 200m wisselslag 2.17.40.
Komende zondag nemen de zwemmers van de Wedstrijdgroep in het zwembad van de TU/e in Eindhoven deel aan de 2e Minioren-Junioren wedstrijd, aanvang 12.45 uur.


MA3 terecht kampioen

De meiden van MA3 hebben afgelopen zaterdag na een klinkende overwinning 8-1 op Rosmalen het kampioenschap binnengehaald. Met nog één wedstrijd te spelen zijn ze niet meer in te halen en zijn dus nu al kampioen. Coach Giel van Erp en trainer Maxim van de Kam hebben samen met de meiden het kampioenschap dubbel en dwars verdient.


MC3 en MD1 winterkampioenen HTC Son!

Met 0-12 winst op Gemert zijn de meiden van MC3 zaterdag 19 november met overmacht winterkampioen geworden. En zoals hun hel luidt - "1 voor allen, allen voor 1!" - hockeyen ze ook!

Ook MD1 mag zich na zaterdag winterkampioen noemen. Met 3-0 waren zij te sterk voor Gemert. In stijl, compleet met spandoeken, champagne, taart en bitterballen, vierden zij het kampioenschap. Meiden, coaches en trainers: van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat!


HTC MC3
HTC MD1