Corridor 1 – Spes 1                                 17.00
Corridor 3 – Bladella 3                         18.20

De Korfrakkers uit Erp; een maatje te groot

Op zondag 20 november nam in de Topklasse de landskampioen het op tegen de promovendus: De Korfrakkers 1 – Corridor 1.
De Korfrakkers opende de score, maar de dames van Corridor scoorden mee. Bij een 4-4 gelijke stand was het daarna Korfrakkers die het heft in handen nam. Met een aantal zuivere schoten brachten zij de ruststand op 12-5.
Na de rust scoorden de Korfrakkers in een vlot tempo door. De wedstrijd eindigde in 30-13 en daarmee kunnen we concluderen dat de Korfrakkers afgelopen zondag nog een maatje te groot waren voor de Corridor. Naast het verlies had Corridor nog een domper te verwerken. Net voor het rustsignaal viel Emmy Hulsen uit, met een zware knie blessure. Op zondag 27 november speelt Corridor 1 om 17:00 uur in de Landing tegen Spes uit Milsbeek.

Corridor 2 verliest

Corridor 2 speelde afgelopen zondag alweer de 2de binnen wedstrijd van het seizoen.
Dit keer tegen de Korfrakkers 3 uit Erp. In het begin, de eerste 20 minuten ging het continue gelijk op. Daarna scoorden de korfrakkers een paar keer achter elkaar waardoor de corridor 2 op een achterstand kwam. Met vol goede moet ging Corridor de 2e helft in en probeerde de achterstand weer in te halen. Maar als snel scoorden de korfrakkers uit Erp weer een paar doelpunten. Maar Corridor gaf niet op! Ondanks de inzet werd er verloren van de korfrakkers met een uitslag van 18-7. Volgende week gaat Corridor 2 weer vol goede moet op naar de volgende wedstrijd . Ze spelen dan thuis tegen Bladella 2 om 15.30 uur.