Afbeelding
Foto: Nick van Ormondt.jpg

Sinterklaas met Karel de Kok in De Blauwe Kei

Ook dit seizoen komt Sinterklaas met zijn vrienden Karel de Kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Fransiscus naar De Blauwe Kei met een hilarische kinderklucht. Op zondag 27 november is Karel de Kok met de voorstelling Karel de Kok en de gouden staf van Sinterklaas om 11.00 uur te zien in de Rabobank Theaterzaal.

Het is bijna 5 december en traditiegetrouw slapen Sinterklaas en zijn pieten bij Karel de Kok en zijn vrienden in het kasteel. De mooiste kamer wordt in orde gebracht, de pakjes gaan in de grootste pakjeskamer en het paard krijgt een mooi plekje in de Koninklijke stallen. Alles loopt gesmeerd, maar dan ontdekt Prutspiet dat er iets vreemds aan de hand is met de staf van Sinterklaas! Maar wat? En kunnen Karel de Kok en zijn vrienden op tijd een oplossing bedenken voordat Sinterklaas iets in de gaten krijgt?

De hilarische kinderkluchten van Karel de Kok zitten boordevol humor, hilariteit en muziek, én zijn geschikt voor de hele familie. Na afloop van de voorstelling komen de acteurs, de pieten en Sinterklaas naar de foyer van De Blauwe Kei voor een uitgebreide Meet & Greet.

Kaarten voor Karel de Kok kosten € 10,- (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via (0413) 34 25 55 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.