pupil vd week Sterre van Ansem
pupil vd week Sterre van Ansem Foto:

Corridor 1 verliest tegen Spes

Deze week stond de 3e wedstrijd op het programma in de Top-klasse dames.
De tegenstander was Spes uit Milsbeek. Pupil van de week Sterre van Ansem startte de wedstrijd met een doorloopbal en scoorde waarna de wedstrijd echt begon voor senioren 1.
Corridor begint goed aan de wedstrijd waarmee de stand gelijk oploopt tot 4-4. Daarna loopt Spes uit en weet Corridor deze achterstand niet meer in te halen.
Komend weekend staat er een belangrijke wedstrijd op het programma van de Corridor. Namelijk de wedstrijd tegen Stormvogels uit Luyksgestel. Stormvogels heeft net als Corridor nog geen punten weten te pakken tot op heden. Dit beloofd een spannende wedstrijd te worden, de wedstrijd wordt gespeeld op zondag 4 december om 13.40u in sporthal De Stap in Luyksgestel.

Corridor 2 speelt gelijk

Het is zondag 27 november en Corridor speelt om 15:40 thuis in de landing tegen Bladella.
Corridor wat gaan we doen?! WINNEN! Hoe gaan we dat doen?! GAS ER OP! En dat deden we, naar de eerste paar minuten scoorde we de 1-0 en snel daarna volgde de 2-0. Daarna ging het gelijk op en gingen we de rust in met 5-4. Na de rust werd het nog spannender, Bladella scoorde de 5-5 en snel daarna ook de 5-6. We herpakte ons goed en speelde uiteindelijk 11-11. Een hele mooie en spannende wedstrijd! Na afloop van onze wedstrijd hebben we het 1e aangemoedigd en daarna zijn we gezellig gaan eten bij Il Ponte, met dank aan het 3e, die zo lief waren om onze zaalwacht over te nemen!

Corridor D1 wint ruim van Klimroos D2

In sporthal de Landing stond op zaterdag 26 november voor De Corridor D1 de tweede wedstrijd van de zaalcompetitie op het programma.
De Klimroos D2 was de tegenstander. Dit team uit Hoogeloon verloor haar eerste twee wedstrijden met grote cijfers. Corridor D1 dat twee weken geleden nog Rosolo D2 alle hoeken van de zaal liet zien had er wel vertrouwen in dat er van deze opponent gewonnen zou worden.
De D1 mist nog altijd Mirna die na haar blessure nog niet wedstrijdfit is, maar een rentree komt steeds dichterbij. Vandaag verving Maud Kremers haar.

Het wedstrijdbeeld laat zien dat de Klimroos D2 niet zo zwak is als de ranglijst doet vermoeden. De rood witte spelen goed over en krijgen de beste kansen. Corridor D1 heeft het lastig en creëert niet veel mogelijkheden. Verder dan enkele pogingen van Linn en Maud Schalken komen de groen witten niet. De Hoogeloonse meiden zijn beter, maar zijn niet scherp in de afwerking. Na een kwartier lukt het ze dan toch om op voorsprong te komen als er van dichtbij raak wordt gegooid. Een tegenvaller voor De Corridor D1 dat direct op zoek gaat naar de gelijkmaker. Fenne komt vrij voor de korf, maar ze gooit maar net naast. De druk wordt steeds groter. Ellis geeft een listig balletje op Fenne die van dichtbij raak gooit: 1-1.
De Klimroos D2 is niet onder de indruk en heeft pech als de bal, na een mooie aanval, op rand van de korf stuitert. Vlak voor het rustsignaal gooit Ellis de bal net naast de korf, maar Fenne is attent en scoort knap, tegen de verhouding in, de 2-1.

Het goede gevoel van Klimroos D2 wordt vlak na rust te niet gedaan als Maud Kremers toeslaat. Ze komt vrij voor de korf en gooit sierlijk raak: 3-1. Klimroos D2 geeft echter niet op, maar heeft opnieuw pech in de afwerking. Aan de andere kant is het wel raak als Linn na een vloeiende aanval raak gooit: 4-1. De meiden uit Hoogeloon komen deze tik niet meer te boven en De Corridor D1 walst over de tegenstander heen. Ellis en Lisa hebben geen geluk, hun inzet beland op de rand van de korf. Ook Maud Kremers heeft haar vizier niet geheel scherp staan, haar pogingen hebben geen succes. De Corridor D1 doet er alles aan om de score te verhogen, maar Maud Swinkels, Linn en Ellis hebben geen geluk. Het blijft daarom slechts 4-1.
Zo wint De Corridor D1 ook haar tweede wedstrijd. Volgende week speelt het haar eerste uitwedstrijd in Knegsel tegen middenmoter Vessem D1.

Stormvogels 1 - Corridor 1                         13.40

MB1 wordt na superspannende wedstrijd kampioen.

Afgelopen zaterdag was de climax. Tegen MEP B1 uit Boxtel ging het erom spannen.
MEP was in de eerste helft duidelijk beter en scoorde ook welverdiend de 0-1. Onze meiden moesten aan de bak en met succes. In de 2de helft een compleet ander beeld. SON nam het initiatief over en uiteindelijk stond de 3-2 winst op het scorebord! Het feest barste los en werd uitbundig gevierd samen met een geweldig publiek dat de hele wedstrijd luidkeels had aangemoedigd. Nu de zaal in en hopelijk na de winterstop weer een niveautje hoger hockeyen. Coaches, trainer en meiden van HTC SON MB1 van harte met jullie kampioenschap!