Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Sint op bezoek bij SBC.

Op vrijdagavond 25 november zaten de jongste spelertjes van SBC vol spanning te wachten op de Sint en zijn Pieten in de sfeervol aangeklede kantine van SBC.
"Zou de goede Sint wel komen" klonk er uit de boxen!!


En ja, daar kwamen de Pieten al binnen, gevolgd door de Sint. . Ron en Ruud Verhoeven ( commissie Neva) heetten de Sint van harte welkom bij SBC. "Bij SBC ?"vroeg de sint zich af. Hij moest toch bij HTC, de hockey club zijn ?? "Neen", gilden de kinderen.. SBC, de voetbalclub.!!! Toen dat misverstand uit de weg geruimd was, kon de avond beginnen.
Alle kinderen werden persoonlijk door de sint toegesproken: mooi om te zien hoe de kinderen daarvan genoten. De Pieten hadden goed gekeken en geluisterd, want wat er over de kinderen gezegd werd , werd steeds hevig "ja"knikkend door de kinderen bevestigd.

Sommige Pieten waren zelfs aan het rijmen geslagen met een tip voor ieder mini spelertje.
Bv. De Sint heeft voor jou de volgende tip: Ook al is je broer nog zo groot, schiet de bal in de goal en niet in de sloot.
Ja, die Pieten maakten er een gezellige boel van!!
Op het einde van de avond moesten er natuurlijk ook cadeautjes komen..Zouden die dan ook bij HTC gebracht zijn? De Pieten gingen kijken en..gelukkig kwamen ze terug met 2 volle zakken!!
Iedereen werd verblijd met een mooie SBC bidon..Want met zo'n grote inzet tijdens de training en wedstrijd komt een fles met water zeker van pas..
Voldaan gingen de kinderen naar huis toe.!!!

Het jeugdbestuur van SBC wil nogmaals de Sint, zijn Pieten, alle trainers en de Neva commissie van harte bedanken voor hun inzet om er een mooie avond voor de jongste spelertjes van te maken.


De "Pupil van de Week" van Corridor

Op zondag 27 november was Sterre van Ansem onze "Pupil van de Week" tijdens de wedstrijd Corridor 1 - Spes 1.
Ze heeft eerst even geoefend met het nemen van een doorloopbal op een hoge korf. Sterre mocht de openingsbal nemen en kreeg uit handen van scheidsrechter Classens een oorkonde en een snoepzak.


pupil vd week Sterre van Ansem