Kitty Goverde
Kitty Goverde Foto:

Kneiter goeie praters in de Wettense ton!

Tonpraters: Rob Scheepers, Kitty Goverde en Boy Jansen bij Bonte Avonden 2017 in Nederwetten!

Op 21 januari en carnavalsvrijdag 24 februari 2017 presenteert Carnavals Vereniging de Wetters weer twee prachtige Bonte Avonden.

Met bekende tonpraters; Boy Jansen, Peter van der Maas, Rob Verschuren, Frank Stevens (21-1) Kitty Goverde, Sem van de Borne, Peter van der Maas, Rob Schepers (Sterksel) (24-2) alsook Zang en Sketch gebracht door: Applaus!, Pepurklip en Ons Jonges.

Daarnaast optredens van de kleine- grote en jubileum dansgarde, dames van de raad van elf en de Oud-prinsen gepresenteerd door oud-prinses Colori. Wil je er bij zijn? Kaarten (€12,-) zijn te koop aan de bar bij RKVV Nederwetten of bij Rianne Verhoeven 06-13700648


Autobrand bij tankstation in Son en Breugel

Afgelopen zondagmiddag 27 november omstreeks 13.45 uur werd er een autobrand gemeld op de rijksweg A50 wij Son en Breugel.

Ter plaatse bleek er een autobrand te zijn die door een omstanders met een poederblusser is geblust. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft de autobrand nageblust / gecontroleerd.
?De bestuurder van de auto was niet aanwezig bij de auto. De brandweer heeft een raam ingeslagen om de brand te kunnen blussen. Een berger is ter plaatse gekomen en heeft de auto opgehaald.


SneeuwFit naar de wintersport

Iedere maandagavond 20:30-21:30 SkiFit-training in de gymzaal in Geldrop op het Strabrecht college.

Om volop van je wintersport te kunnen genieten is het belangrijk dat je in een goede conditie bent. Wintersport is heel erg leuk, maar ook erg inspannend. Je bent de hele dag in de buitenlucht; op grote hoogte, waar de lucht ijler is. Door die omstandigheden raak je eerder vermoeid en wordt de kans op ongelukken groter. Een goede lichamelijke training moet daarom een vast onderdeel zijn van je wintersport voorbereidingen. Verminder de kans op spierpijn en blessures en kom nu al in actie!

Doelgerichte Sneeuwfit trainingen worden door de Skivereniging Zuid-Oost Brabant verzorgd.
Onze Sneeuwfit trainingen zijn geschikt voor iedere leeftijd en voor ieder niveau: In de gymzaal van het Strabrecht-college in Geldrop, wordt iedere maandagavond een speciaal op skiën gerichte training gegeven door een professional van de Nederlandse Skivereniging.
Door wekelijks te trainen bouw je een goede conditie op, voel je je beter, ben je minder kwetsbaar voor blessures, minder een gevaar voor anderen op de piste en kun je meer genieten van je wintersportvakantie.
Daarnaast kun je je skivaardigheid verbeteren door deelname aan de door ons georganiseerde skilessen op de echte sneeuw van Snowcenter Montana in Westerhoven.
Voor nadere informatie:
http://www.skiverenigingzuidoostbrabant.nl


Oecumenisch avondgebed in de Advent

"Leven uit verwachting": dat is het thema van de reeks oecumenische vieringen in de adventstijd.
In de advent willen we samen met de protestantse gemeente van Sint-Oedenrode-Son en Breugel weer een viertal korte gebedsvieringen houden.
De vieringen worden telkens gehouden in een andere kerk, op woensdagavond om 19.00 uur.

Woensdag 30 november in de Knoptorenkerk in Sint-Oedenrode;
Woensdag 7 december in de Sint Petrus' Bandenkerk in Son;
Woensdag 14 december in de Kerk van de Eenheid in Christus in Son.
Woensdag 21 december in de Sint Antoniuskerk in Nijnsel.

Omdat we vanaf de eerste advent de nieuwe vertaling van het Onze Vader gaan gebruiken,
is er op woensdag 7 december, aansluitend aan het avondgebed, een lezing over het Onze Vader
verzorgd door Frank Bosman, als cultuurtheoloog verbonden aan de Faculteit Katholieke Theologie van de Universiteit van Tilburg.

U bent van harte welkom!
Diaken Wilchard Cooijmans


Rob Scheepers
Boy Jansen
Afbeelding
Afbeelding