Geen eerste overwinning voor Corridor 1

Zondag 4 december, de uitwedstrijd tegen Stormvogels 1 stond op het programma van de topklasse.
Zowel Corridor als Stormvogels wachtten voor aanvang van deze wedstrijd nog op hun eerste overwinning. Dit moest de eerste overwinning van het seizoen voor Corridor 1 gaan worden. De start was erg sterk, en liepen binnen no-time uit naar een voorsprong van 0-4! Na deze snelle voorsprong kwam Stormvogels sterk terug, en kwam Corridor steeds minder in het spel voor. Het wedstrijdbeeld bleef tot het einde van de wedstrijd onveranderd, en helaas lukte het Corridor niet meer om zich terug in de wedstrijd te knokken. Uitslag: 24-17. Volgend weekend speelt Corridor 1 tegen Rosolo 1 om 18:50 in de Landing. Voor ons een speciaal duel aangezien we spelen tegen een oud teamgenoot en onze oud trainer. Een nieuwe kans op onze eerste overwinning!

Corridor 2 verliest tegen een sterk stormvogels 2

4 december 2016 speelde corridor 2 tegen stormvogels 2 in Luijksgestel.
Tot de rust ging het gelijk op en ze gingen met 9-6 de rust in. Vol goede moed begonnen corridor aan de tweede helft. Stormvogels was helaas sterker en de uitslag werd 28-8. Aanstaande zondag speelt corridor 2 thuis tegen Klick '15 om 14.30 in D'n Ekker in Beek en Donk.

Vessem D1 speelt Corridor D1 van de mat

Knegsel: Na twee thuiswedstrijden waarin er twee keer ruim gewonnen werd , stond voor de Corridor D1 op 3 december de eerste uitwedstrijd op het programma.
Tegenstander was Vessem D1. Een team dat in de middenmoot bivakkeert en als thuishaven de gymzaal van Knegsel gebruikt.
De Corridor D1 mist vandaag de zieke Femke, maar kan wel weer beschikken over Mirna die vandaag na drie maanden blessureleed haar rentree maakt.
Het zou mooi zijn als de Corridor D1 tegen deze opponent een goed resultaat neerzet, zodat het bovenin mee blijft draaien.

Vessem D1 begint zeer gedreven aan de wedstrijd en zet De Corridor D1 meteen vast. Kansen zijn er direct en het duurt ook niet lang voordat er gescoord wordt. Vessem is veel beter en na tien minuten wordt er opnieuw, ditmaal van grote afstand, raak gegooid. Het gaat zo wel heel gemakkelijk voor deze tegenstander. De meiden uit Son en Breugel komen er niet aan te pas. Ze proberen wat terug te doen, maar verder dan een mogelijkheid van Linn komen ze niet. Vessem D1 speelt goed en krijgt een vijftal grote kansen om de Corridor D1 nog meer pijn te doen. Vlak voor rust wordt er opnieuw van grote afstand raak gegooid: 3-0.

Ook in de tweede helft is Vessem oppermachtig en krijgt het direct enkele grote kansen. Toch probeert De Corridor D1 zich terug te knokken in de wedstrijd. Na een lange combinatie heeft Linn pech in de afwerking. Op de counter zijn de Vessemse meiden dodelijk en wordt de vierde treffer gescoord. Nadat Ellis de kans op de eretreffer onbenut laat, wordt uit de tegenaanval direct de marge op vijf gezet. Toch lukt het De Corridor D1 om wat terug te doen als Maud Schalken van dichtbij raak gooit: 5-1. Even lijkt het heilige vuur terug bij De Corridor D1, maar nadat Mirna van dichtbij net naast gooit slaat Vessem D1 weer ongenadig hard toe, door weer van grote afstand, doeltreffend te zijn. En niet veel later raast zelfs de 7-1 door de korf.
Anne en Mirna krijgen nog mogelijkheden om de uitslag wat dragelijker te maken voor De Corridor D1, maar het laatste woord is toch weer voor Vessem D1 dat zelfs nog een achtste treffer maakt.
En zo lijdt De Corridor D1 een zeldzame grote nederlaag.
Volgende week komt hekkensluiter Altior D3 op bezoek in Son. Een mooie tegenstander om het zelfvertrouwen weer wat op te krikken.

Mooie zwemprestaties DBD in Oss en Roosendaal

Afgelopen weekend hadden de zwemmers keuze uit 3 wedstrijden.
Tim Versteegen koos voor de limietwedstrijd in Roosendaal. Hij wist daar zijn 200 meter vrije slag te verbeteren.
Franciena, Nienke, Bobby en Wout kozen voor de limietwedstrijd in Oss. Franciena mocht met clubgenootje Thanh Nhi het onderlinge duel aangaan, waarbij Thanh Nhi de sterkste bleek. Hun mooie wedstrijden leverde Franciena 3 Persoonlijke Records op. Bobby van Dijk behaalde op de 200 meter vrije slag zijn limiet voor het NJJK. Hij mag nu op het NK voor de jeugd uitkomen op de 50 en 200 meter vrije slag.
Bij de LAC (lange afstand), die eveneens in Oss werd gezwommen, behaalde Ingrid Versteegen een tweede plaats op de 1500 vrij.
Beste tijdsverbetering was dit weekend voor Franciena op de 100 meter vrije slag. Zij verbeterde haar tijd met maar liefst 13 seconden.

Argo Zwemmen

Komende zaterdag worden de Argo Sprintkampioenschappen gehouden in zwembad De Neul voor alle zwemmers, aanmelden tot 15.15 uur, aanvang wedstrijd 16.00 uur.