Nieuw initiatief voor
werkzoekenden regio Eindhoven.

Mobiliteit 2020: Groene Vlinder Talentontwikkeling lanceert groene fietstaxi in regio Eindhoven Groene Vlinder is een sociale start-up van initiatiefnemer Rik Konings en partners van Creative Impact Solutions.
Samen hebben zij iets waanzinnigs interessants te bieden om de stad socialer en slimmer te maken. Er staan in de regio 40.000 mensen buiten de arbeidsmarkt, waarvan elk individu zijn eigen verhaal heeft en daarbij zijn de huidige reïntegratie-processen niet voor iedereen weggelegd, passend of inspirerend. Voor deze groep biedt Groene Vlinder een nieuwe aanpak: inspireren en met eigen talenten mobiliseren.

Doel
Het doel van Groene Vlinder is om de komende 4 jaar 5000 mensen uit de regio te mobiliseren naar leuk werk of ondernemerschap door ze in een innovatief impactprogramma van 100 dagen de mooiste en beste versie van zichzelf te laten ontdekken.
Start
In 2017 start Groene Vlinder Talentontwikkeling in Eindhoven met groene fietstaxi's en hiermee dagelijks in beweging komen, het leveren van maatschappelijke betrokkenheid, schoon vervoer, en hierdoor samen bouwen aan nieuwe banen, rollen en toekomstgerichte bedrijven. Om dit unieke concept in beweging te krijgen, heeft de Groene Vlinder investeerders nodig vanuit provincie, gemeentes, rijk, MVO-organisatie en bedrijfsleven. Deze partijen zorgen voor ruimte, geld en mensen om vervolgens in korte tijd gave resultaten te realiseren en dit te laten uitrollen naar provincie Brabant en landelijk niveau.
Inspiratiebijeenkomst
Op woensdag 14 december organiseert de Groene Vlinder een gratis inspiratiebijeenkomst voor gemotiveerde werkzoekenden die als eersten willen instappen in dit groene fietsproject. Gratis aanmelden op: http://bit.ly/2fZJbmt, dan wordt gerekend op je komst.


Dorpsconcert in het
Vestzaktheater Son en Breugel.

Op zaterdag 10 december is er een Dorpsconcert in het Vestzaktheater Son en Breugel.
Tijdens dit concert zullen voor u optreden Harmonie-orkest en Opleidingsharmonie van Pro Honere et Virtute met gastmuzikanten uit Gerwen en Lieshout.
De toegang is gratis er word alleen gevraagd om een donatie. De opbrengst hiervan is bestemd voor de muzikale ontwikkeling van de
jeugd in Son en Breugel
Aanvang 20.00 - 22.15 uur, Toegang is gratis voor alle belangstellenden.
Info: communicatie@phev.nl | 0499 - 842383