Afbeelding
Foto:

Kerstworkshop Stg. Meedoen met na afloop een mooie gift

Op vrijdag 16 december heeft Stg. MeeDoen S&B een leuke Kerstworkshop 'houten kersthuisjes versieren' georganiseerd.

De kinderen hebben super goed hun best gedaan en er zijn hele mooie huisjes gemaakt. Om 20.30u was er nog een gezellige kerstinloop voor de ouders, broers en zussen. Ook waren de muziekjuffen Lizet en Annette aanwezig en zij hebben samen met de kinderen mooie kerstmuziek gemaakt.

Na afloop van deze kerstactiviteit kregen we een telefoontje van de voorzitter van de KVB (Katholieke Vrouwen Beweging) Son en Breugel. Zij vertelde ons dat er tijdens hun kerstviering een collecte was gehouden en dat de KVB de opbrengst van € 127,95 graag wil doneren aan Stg. MeeDoen S&B. Dit vinden wij fantastisch! We willen graag de KVB hiervoor bedanken en zullen het geld goed besteden aan leuke activiteiten voor onze kinderen.

Verder willen we iedereen nog hele fijne feestdagen toewensen en een gelukkig 2017 met veel nieuwe MeeDoen activiteiten.


Mooie kerstgedachte….

Dorp van 16.000 meningen dat eensgezind uit z'n dak gaat bij muzikale happenings en de inhuldiging van helden en kampioenen. Dan breekt acuut de passie los en blijft geen mens meer binnen. De wagens van Bavaria rijden af en aan en het feest is niet te dimmen.
Dorp van politiek gehakketak over zwembad en MFA, maar ook van passie en ruimhartigheid. Fakkeltocht, kerstboom, ijsbaan, Santa Run en tal van gulle sponsors. Dorp met ontelbaar veel vrijwilligers die klaar staan voor club, evenement en voor elkaar.
Een dorp waar altijd veel is te doen. Geen verkeerslichten, dus het licht bijna altijd op groen.
Die 16.000 meningen worden één als het gaat om eigen dorp. Kom niet aan Son & Breugel! 16.000 dorpsgenoten op dat kleine stukje aarde, die schrijf je geen fusie voor, die laat je in hun waarde.

Heeft u een andere mening laat het ons weten redactie@demooisonenbreugelkrant.nl

Groet van de redactie

PS; redactie was geïnspireerd door 15 Miljoen Mensen / Fluitsma en van Tijn


Afbeelding