Foto: Foto Reza
Foto: Foto Reza Foto: Foto Reza

SBC voetbal

Uitslagen SBC jeugd zaterdag 17 december
VCB MO19-1 - SBC MO19-1                1 - 0
UNA JO17-4G - SBC JO17-4                0 - 4
SBC JO15-2 - WODAN JO15-3                6 - 0
SBC JO15-3 - Riethoven JO15-1G                5 - 0
Unitas '59 JO13-2 - SBC JO13-1                1 - 4
Oirschot Vooruit MO13-1 - SBC MO13-1                1 - 3
Nuenen JO11-9 - SBC JO11-12                7 - 0
SBC JO9-4G - Tivoli JO9-1                7 - 1
Brabantia JO9-5 - SBC JO9-6                2 - 2
SBC wint na strafschoppen


Tevreden Nijnsel verliest van Reusel

Nijnsel TVE/Reclame tegen Reusel Sport werd onlangs afgelast wat Reusel op dat moment goed uitkwam. Helaas was dat nu niet het geval voor het door schorsingen en blesssures geteisterde Nijnsel.

De wedstrijd begon leuk en er volgden kansen aan beide kanten. Nijnsel kreeg de beste kansen. Stef Witlox kon van dichtbij uit de draai schieten, maar hij raakte de bal niet goed. De volgende kans was voor Stefan Hulsen, maar zijn poging strandde van dichtbij op de keeper. Dit was ook zijn laatste wapenfeit, want door een blessure moest hij al vroeg naar de kant en werd vervangen door Paul van der Rijt. Daarna werd Reusel sterker en op slag van rust werd een voorzet van rechts prachtig in de kruising geschoten. Na de pause kabbelde de wedstrijd voort en kreeg Nijnsel via Leon Peters de uitgelezen kans op de gelijkmaker, maar zijn poging werd door de keeper van Reusel gestopt.

Daarna nam Reusel de wedstrijd weer over en werd het een aantal keren gevaarlijk, maar Tijs van Esch voorkwam de tweede treffer. Nijnsel probeerde het nog wel, maar het werd niet echt meer gevaarlijk. Reusel countered naar hartelust, maar kwam ook niet meer tot scoren. Een verdiende nederlaag was het gevolg. Toch kan Nijnsel terugkijken op een goede eerste seizoenshelft en gaat het als nummer twee de winterstop in. Op 29 januari begint de competitie weer met een uitwedstrijd tegen Dommelen. In de winterstop worden er nog een drietal oefenwedstrijden gespeeld tegen respectievelijk Zundert, VVOR (Rotterdam) en Unitas'59 (Eindhoven). Data en tijden staan op de website.

Namens VV Nijnsel/TVE reclame wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.


Sublieme reclame handbalsport

Hebt u ook zo genoten van de prachtige prestaties van het nationaal Dames handbalteam? Door middel van snel en subtiel spel wisten onze dames het te brengen tot een 2e plaats op het sterk bezette EK-handbal. In een bloedstollende finale werd met 1 punt verschil verloren van regerend wereld en Europees kampioen Noorwegen.

Wekelijks vinden er in Son en Breugel handbalwedstrijden plaats waar de snelheid, tactiek en spanning vanaf druipen. Van jong tot oud spelen de verscheidene teams hun wedstrijden met groot enthousiasme en plezier. Kom kijken naar onze jeugd of juich voor onze dames en herensenioren.

Wil je een keer meetrainen om aan deze geweldige sport te ruiken, kom op vrijdag naar de Landing en voel de sport!


Vrijwilligersmiddag 2016 TV Son en Breugel

Zondag 11 december j.l. was het weer zover. Het was tijd voor de beroemde vrijwilligersmiddag, waarbij het bestuur van TV Son en Breugel gastheer is voor alle vrijwilligers van deze mooie vereniging aan de Europalaan.

Nadat iedereen zijn plaatsje en drankje had gevonden, werd het duidelijk wat er zou gaan komen: de pubquiz van "Quiztopia".
Dus, alle smartphones aan de kant, teams van maximaal 5 mannen/vrouwen, jong en oud door elkaar en geen verdacht toiletbezoek tijdens de quiz. En daar ging die; 8 ronden van 10 vragen die soms erg moeilijk waren te beantwoorden. Bijvoorbeeld: "gemiddeld hoe lang kan een (gemiddelde?) vrouw een geheim bewaren"? De antwoorden varieerden van "niet" tot "9 maanden". Maar goed er waren ook eenvoudige vragen over door elkaar gehusselde muzikale nummers en typische tennisvragen zoals: "wat is de diameter van een tennisbal"?
Na twee uur van quizzen, hapjes, drankjes en soepjes, won het team Zipper met een ruime overmacht van 2 hele punten. Het was me het middagje wel. Iedereen enthousiast, en het bestuur meer dan tevreden over de opkomst en de sfeer.


Afbeelding