zaterdag 7 januari

Bierpul Curling

Bierpul Curling op de ijsbaan in Son. Verschillende teams van 4 deelnemers strijden om een geldprijs. Met muziek van DJ Geert Verschuren. Mooi en gezellig spektakel om naar te kijken van 11.00 uur tot 18.00 uur. .

Muziekcafé 't Streufke

In café 't Streufke, het horeca gedeelte van de IJsbaan treedt voor u op de band Old Grey & Restless. De 60ties and 70ties coverband uit Son en Breugel Geen entree van 19.00 uur tot 22.00 uur.

zondag 8 januari

Nieuwjaars Blotevoeten Wandeling

Weer eens wat anders! Geen 'Nieuwjaarsduik' maar een 'Nieuwjaars-blotevoeten-wandeling'.
Doe mee en ervaar hoe bevrijdend je voeten dit vinden en hoe blij je er zelf van wordt! Een echte energieboost voor 2017! Na de wandeling zorgen we nog voor lekker een glaasje glühwein voor de innerlijke mens :-). Vertrekpunt: Vressels Bos (vertrek op parking Hei-Eind, 1ste straat naar rechts na de Vresselse Hut) Tijd: 11.00 - 12.00 Kosten: Gratis Vragen en/of aanmelden: info@blotevoetenwandelingen.nl (www.blotevoetenwandelingen.nl)

Kunsthuys met de feestdagen

Nieuwjaarsreceptie 2017 zondag 8 januari (13.00 – 17.00) Receptie voor al onze (toekomstige) relaties, u en uw vrienden zijn van harte welkom om samen met ons te proosten op een voorspoedig 2017! Graag tot ziens en alvast namens het hele KUNSTHUYS-team; fijne feestdagen en een liefdevol 2017
Kunsthuys Best Sonseweg 39 Best www.kunsthuysbest.nl

Nieuwjaarsconcert in feestcafé De Bongerd

Wan klank, blaaskapel uit Son en Breugel organiseert een nieuwjaarsconcert in feestcafé De Bongerd op zondag 8 januari . Aanvang 14.00 uur en behalve Wan klank zijn ook De Wettertetters uit Nederwetten en Just4fun uit Eindhoven aanwezig. De entree is gratis.

zondag 8 januari en maandag 9 januari

Smeltfeest Ijsbaan

Aan alles komt een einde, ook aan drie weken schaatsplezier! Om alle vrijwilligers en bezoekers te bedanken, sluit het ijsfeest af met DJ Geert Verschuren en andere bekende artiesten. 't Streufke het horeca gedeelte van de ijsbaan van 15.00 uur tot 20.00 uur. Geen entree.

woensdag 11 januari tot zaterdag 14 januari

Jubileumvoorstelling Koekwaus

Toneelvoorstelling gebaseerd op het toneelstuk 'Het Koekoeksnest' van Dale Wasserman naar de roman 'One flew over the Cuckoo's Nest' van Ken Kesey. Regisseur Lilian van Overbeek heeft het stuk bewerkt, waardoor de personages en de thematiek ook vandaag de dag herkenbaar zijn. De nieuwe voorstelling 'Koekwaus' wordt gespeeld van 11 t/m 14 januari in de grote zaal van Café Restaurant de Zwaan te Son en Breugel. Aanvang 20.15 uur Entreekaarten kun je kopen op www.vestzakkomedie.nl of bij café restaurant zaal De Zwaan.Of op de avond van de voorstelling indien voorradig. N.B: Pinnen is dan niet mogelijk!

donderdag 12 januari

Parkinson café Eindhoven

Voor alle Parkinson patiënten, mantelzorgers en zorgverleners in de regio Eindhoven is er een eerste bijeenkomst van het Parkinson café Eindhoven. Het thema dat zal worden behandeld is "het belang van bewegen" voor Parkinson patiënten.in het De bijeenkomst is op donderdag 12 januari van 15.00 uur tot 17.00 uur in het Theehuis bij Vitalis Peppelrode, Ds. Th. Fliednerstraat 5, 5631BM Eindoven

zaterdag 14 januari

Open Dag van After All Vakopleidingen Bloemschikken

Open Dag van After All Vakopleidingen Bloemschikken in De Schakel in Budel-Dorplein. GRATIS toegang, GRATIS parkeren en GRATIS demonstraties bloemschikken. Natuurlijk ook veel persoonlijke informatie over cursussen en opleidingen bloemschikken. Extra: demonstratie onlineBloemschikken! Zaterdag 14 januari 2017 van 13.00-17.00 uur Adres: St. Barbaraweg 1, 6024 AR Budel-Dorplein. Informatie 0495 - 769 000 of op www.afterall.nl.

zondag 15 januari

Pure Song Geeft Concert in La Sonnerie

Pure Song Geeft Concert in La Sonnerie op zondag 15 januari Het Bestse duo Pure Song bestaat uit zangeres Hetty Pronk-Verweij en pianist Hans van Tuijn. Zij brengen akoestische liederen voor de luisterende liefhebbers. Op het programma staan Franse chansons van Charles Dumont en Edith Piaf, Ierse liederen zoals "Song for Ireland ", Nederlandse liederen zoals "Mag ik dan bij Jou" van Claudia de Breij en Zweedse liederen van Benny Andersson ( ABBA ). Ook songs van John Denver, Neil Sedaka en Sandy Denny worden ten gehore gebracht. Voor meer info, beeld en geluid zie www.puresong.nl plaats: de Kapelzaal van Hotel Restaurant La Sonnerie aan de Nieuwstraat 45 Son tijd: 15 januari 2017 om 15 uur entree: gratis

donderdag 19 januari

Singer songwriters treden op in intieme sfeer

Vanaf 19 januari organiseert Onlinq een voor de regio nieuw periodiek evenement onder de naam 'de listening room'. Zoals de naam reeds doet vermoeden staat het luisteren naar pure muziek centraal. De ambiance van het Groenteboertje Markt 9 Son in Son en Breugel zorgt voor een intieme huiskamersfeer. Tijdens de eerste avond zal onder andere Youri Lentjes, bekend van het tv-programma 'De Beste Singer Songwriter' van Giel Beelen, optreden. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.listeningroom.nl. Tevens worden op deze website de artiesten aangekondigd. Gezien de intieme locatie zijn het aantal plaatsen beperkt.

vrijdag 20 januari tot zaterdag 28 januari

Vergane Glorie

Toneelgroep BoerenMoes presenteert Vergane Glorie met optredens van Miss Daisy Mallone & Mister Ries. Meer informatie via boerenmoes.nl Het Vestzaktheater op 20, 21, 25, 27 en 28 januari. Kaarten a €10,- zijn te bestellen via vestzaktheaterson.nl / 06 20672866 of aan de theaterkassa

zondag 22 januari

Bridgedrive in Breugel

Bridgedrive in sporthal De Bongerd op zondag 22 januari. De inschrijving staat open voor alle paren waarvan minstens één persoon woonachtig is in Son en Breugel. Ontvangst vanaf 9:15 uur met koffie en gebak. De drive begint om 10:00 uur; zowel voor als na de lunch zijn er vijf rondes. Om ongeveer 16:30 is er de uitslag en de prijsuitreiking.
Het maximaal aantal tafels is nog niet bereikt, dus inschrijven is nog mogelijk. Het inschrijfgeld bedraagt € 40,00 per paar; dat is inclusief de koffie bij de ontvangst en een prima lunch. Het inschrijfgeld ad € 40,00 overmaken op NL18 INGB 0000 7415 52 t.n.v. C.Baartman onder vermelding van "bridgedrive 2017" en de twee namen van het deelnemende paar. Vermeld daar ook het e-mail-adres bij, of stuur een mail naar jos@vanderhamsvoort.nl dat U zich hebt ingeschreven. Wij kunnen U dan de inschrijving bevestigen en de informatie over de dag toezenden.