Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Indoor eventcenter op Aquabest geopend met Magic Christmasshow

Vrijdag 23 december was de openingsshow van het indoor eventcenter op Aquabest.
Een bestaande hal naast speelparadijs Dippie Doe is verbouwd en daardoor geschikt gemaakt voor heel veel indoor evenementen. De hal voldoet na de verbouwing aan alle eisen zeker als het om de geluidsnorm gaat.


Vrijdag 23 december werd de hal door de burgemeester van Best en vrijwilligers en klanten van de voedselbank officieel geopend. Direct daarna begon de eerste voorstelling van de Magic Christmasshow.

In de hal is daarvoor een echte piste gebouwd met een cirkelvormige tribune. Daarbij heb je de beleving dat je in een tent zit, maar met het comfort van een hal. De hal heeft in dit geval zelfs nog een toegevoegde waarde, want verlaat je de "tent" dan kom je in de foyer terecht waar een echte kerstsfeer is gecreƫerd. Ook de kraampjes met eten en drinken stralen de nostalgie van een echte kermis uit. De show heeft een groot applaus gehalte, als publiek zit je zo dicht bij de artiesten dat of je wilt of niet meeleeft met elke act die zij opvoeren. Circus zoals circus bedoeld is.

Duidelijk is dat de hal een echte aanwinst is niet alleen is er binnen alle ruimte, ook het naast gelegen parkeerterrein biedt genoeg ruimte voor de auto's van de bezoekers. De nieuwe hal is geschikt voor beurzen en tentoonstellingen zeker in een periode waar geen buitenevenementen mogelijk zijn. De hal heeft een vloeroppervlakte van 3000 vierkante meter en heeft daardoor ruimte voor duizenden bezoekers.
De Magic ChristmasShow loopt nog tot 8 januari. Voor meer informatie en prijzen kijk op www.magicchristmasshow.nl


IJsfeest Son en Breugel , echt voor iedereen!

De eerste week op de IJsbaan op het Kerkplein staat volgens traditie in het teken van het schoolschaatsen. Alle leerlingen van de scholen in ons dorp worden door de firma Rendac in de gelegenheid gesteld om hun kunsten op het ijs te vertonen.

Ook is de Emiliusschool daarbij vertegenwoordigd. Voor deze kinderen met een beperking is het een waar feest! Maar niet alleen voor hen. Want hoe leuk is het dat de kinderen uit groep 8 van basisschool De Krommen Hoek op verzoek van de organisatie een uurtje langer blijven om de kinderen van de Emiliusschool te begeleiden op de ijsbaan. De vraag is vooral: wie heeft er het meest van genoten? De scholieren van groep 8 vonden het geweldig om dit te mogen doen, bedankten zelfs na afloop dat ze dit mochten doen.
Een mooi evenement, dat zeker ook volgend jaar weer plaats gaat vinden in ons dorp op de IJsbaan .Een feest dat voor alle kinderen in Son en Breugel geldt en waarvan ze allemaal op hun eigen manier genieten.


Duizend oliebollen voor de voedselbank

De Golfclub in Son is zeer betrokken en sociaal en dan krijg je leden die dat ook zijn. Dit bleek weer eens afgelopen vrijdag 30 december.

Con Schoonderwoerd bakte samen met zijn broer 1000 oliebollen. Zodat alle klanten van de voedselbank die hun kerstpakket op kwamen halen, als verrassing oliebollen kregen. Samen hebben zij ruim 1000 oliebollen gebakken, die gratis werden aangeboden aan de mensen die bij de voedselbank een pakket kwamen afhalen.


Afbeelding
Afbeelding