Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Collecteert U mee voor de
Hersenstichting ?

Van maandag 30 januari tot en met zaterdag 4 februari aanstaande houdt de Hersenstichting weer haar jaarlijkse collecte.
De Hersenstichting zet zich in voor ruim 4 miljoen mensen met een hersenaandoening. Bij hersenaandoeningen moet U denken aan onder meer hersenletsel, beroerte, dementie, autisme, hersentumor, de ziekte van Parkinson, ADHD. De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiƫntenzorg te verbeteren. Voor de collecte in Son en in Breugel zijn we op zoek naar collectanten. Doet U mee ?
U kunt in overleg aangeven in welke straten en hoeveel uur u wilt lopen. Wat U ook doet, U helpt uw medemens ermee. Twee uurtjes collecteren voor 4 miljoen mensen: kleine moeite voor een groot effect !

U kunt zich opgeven bij de collectecoƶrdinatoren. Voor Son is dat Peter van Ipenburg, telefoonnummer 06-10232476.Voor Breugel kunt U terecht bij Anja Hulsen, telefoonnummer (0499)- 471566. U kunt zich ook opgeven via het hoofdkantoor van de Hersenstichting in Den Haag. Het telefoonnummer is 070-360 48 16. Meer informatie over de Hersenstichting kunt U vinden op www.hersenstichting.nl We rekenen op U !!


Eerbetoon in de Kanaalstraat

Op 29 december 2016 overleed op 90 jarige leeftijd Gerard Konings.
Konings woonde aan de Kanaalstraat in Son en Breugel en was ook jarenlang lid van de buurtvereniging in de Kanaalstraat.

Op verzoek van de familie van Gerard Konings hadden enkel bewoners aan de Kanaalstraat op de dag dat de uitvaart was de vlag halfstok aan hun huis gehangen. Een sympathiek gebaar dat afgelopen vrijdag zichtbaar was in de Kanaalstraat in Son en Breugel.


Afbeelding