Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

JUMBO geeft kinderen droomdag als profvoetballer bij PSV

Bijna driehonderd kinderen uit Eindhoven en omgeving die dromen van een carrière als profvoetballer beleefde de dag van hun leven tijdens de PSV-droomdag.
Ze kruipen voor één keer in de huid van een PSV-profvoetballer en laten hun skills zien tijdens een voetbalclinic op trainingscomplex De Herdgang, onder leiding van PSV-jeugdtrainers. En dat gekleed in een echt PSV-tenue, met eigen naam (of die van hun idool) en zelf gekozen rugnummer. Bovendien krijgen de winnaars een rondleiding door het Philips Stadion, met een bezoek aan de kleedruimtes én het PSV Museum. Met de PSV-droomdag laten Jumbo en PSV voetbaldromen van vele kinderen uitkomen.

De winnaars uit Son en Breugel waren:
Femke van Hulsentop, Kim Swinkels, Luc van Asperdt, Marcelina Leertouwer, Mitchel Moerman, Noa Pitann, Ramon de Meester, Robin Gerritsen, Sam Scheepens, Thomas Verbaandert. Veel plezier op de droomdag bij PSV!

Ook Noa Pitann uit Son en Breugel kijkt terug op een onvergetelijke dag bij zijn favoriete voetbalclub.
In de ochtend moest Noa, als een professionele speler, samen met alle andere deelnemertjes zich melden op de Herdgang. Nadat er uitgelegd was wat er die dag allemaal ging gebeuren, was het tijd om afscheid te nemen van papa en mama om samen met de trainer naar de kleedkamer te gaan. Daar lag de eerste verrassing van de dag te wachten. Er lag een splinternieuw compleet PSV trainingstenue klaar. Shirt met naam, broek, sokken en zelfs een trainingspak. Er werd begonnen met de warming up waarna de ouders toch echt verzocht werden het complex te verlaten, want de verdere training met de trainers van de PSV soccor school was besloten.

Noa vertelde dat ze heel hard getraind hebben en trots heeft hij laten zien dat hij hierdoor ook 'de schaar' geleerd heeft. Na zo'n zware training moet er natuurlijk goed gegeten worden, er stond een heerlijke lunch klaar waarvan alle spelertjes gezellig samen genoten hebben.

Na de lunch was het tijd om naar het stadion te gaan in de échte PSV spelersbus! In het stadion hebben ze de ogen uit gekeken bij de rondleiding, waar ze ook de kleedkamers mochten zien. Als laatste stond een bezoek aan het PSV museum op het programma, waar alle grote gewonnen bekers staan. Als afsluiting kreeg Noa een certificaat vd PSV soccor school en een PSV tas met bidon mee naar huis.

Het was een leerzame en toffe dag en willen we iedereen bedanken die deze dag, voor Noa, mogelijk heeft gemaakt!

PSV-droomdag actie
Voor deze actie sloegen 29 Jumbo winkels in Eindhoven en omgeving en PSV de handen ineen. Wie voor 60 euro of meer boodschappen deed en de unieke, door PSV-spelers gesigneerde voetbal kocht (voor slechts € 2,50), ontving een PSV-voetbalvoucher. Hiermee konden ouders, verzorgers, opa's en oma's hun (klein)zoon of (klein)dochter online aanmelden om kans te maken op een droomdag als profvoetballer bij PSV.

Gezonde leefstijl stimuleren
"Jongens en meisjes dromen vaak van een carrière in de sport. Als moeder van vier kinderen kan ik daar over mee praten. Het is erg mooi dat de Brabantse Jumbo winkels samen met de regerend landskampioen PSV deze actie hebben opgezet. De Eindhovense voetbalclub spreekt tot de verbeelding. Door kinderen deze droomdag te laten beleven en ze enthousiast te maken voor sport, kunnen we beweging en een gezonde leefstijl stimuleren", aldus Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten.