Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Bierpul Curling vaste waarde op het ijsfeest


Op zaterdag was er weer de Bierpul Curling wedstrijd op de ijsbaan in Son en Breugel. Een evenement dat al enkele jaren georganiseerd wordt op ijsbaan tijdens het ijsfeest.

Bij Bierpul Curling is het de bedoeling een bierpul over het ijs zo dicht mogelijk bij het midden van de cirkel te schuiven. Iedere deelnemer krijgt 2 pogingen en het team dat de meeste pullen in de cirkel schuift wint!

De wedstrijd is ieder jaar weer een succes waarbij verschillende teams strijden om de winst. Zaterdag 7 januari deden 62 teams mee met het bierpul Curling. Wat volgde was een dag van strijd en plezier. Zowel jong als oud waren vertegenwoordigd onder de deelnemers. De teams hadden de meest vreemde namen en sommige hadden zelfs een echt teamteneu. Maar samen hadden ze één ding gemeen ze kwamen voornamelijk voor de gezelligheid waarbij de winst mooi was meegenomen. Het team Halfvol bleek de uiteindelijke winnaar.

De organisatie kan terugkijken op een perfect verlopen wedstrijd die eigenlijk niet meer weg te denken is op het ijsfeest. De wedstrijd duurde van 12.00 tot 18.00 uur waarna er voor veel deelnemers nog een verlenging was in 't Streufke.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding