Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Nieuwjaarstreffen Zonnebloem bij Brasserie Thermae Son

Het actieve Zonnebloemjaar 2017 ging van start met het traditionele Nieuwjaarstreffen. Ook dit jaar werden alle Zonnebloemgasten en vrijwilligers weer gastvrij ontvangen bij Brasserie Thermae Son!

Tegen de klok van 15 uur arriveerde iedereen mooi op tijd om eerst aan elkaar nog een gelukkig nieuwjaar te wensen. Toen men een plaatsje had uitgezocht en een drankje naar keuze had besteld, opende onze voorzitter, Kees van den Akker, dit Nieuwjaarstreffen met een kort welkom voor allen, en een gezamenlijke toast op weer een geweldig actief Zonnebloem jaar.

Andréa en Gertrud van de activiteitencommissie vertelden ieder 3 leuke korte verhaaltjes met een verrassend slot tussen de dinergangen door.
Het 3 gangendiner was ook dit jaar weer geweldig; men kon dit jaar een keuze maken voor het hoofdgerecht voor vlees of vis. Daarbij werd een passende saus geserveerd met wat gekookte groenten en op de tafels kamen nog frites en schalen met gemengde sla etc. te staan. Er kon dus gesmuld worden, en dat werd dan ook volop gedaan!

Het dessert werd per tafel spectaculair opgediend door de kok zelf:
Voor elke tafel kwam met vuurwerk-sissers een Omelet Siberiènne binnen, die ter plekke werd aangesneden en verdeeld voor allen. Een prachtig gezicht om te zien!
Dat is altijd zo geweldig bij de Brasserie: Men doet ieder jaar weer zo geweldig hun best om het onze Zonnebloemgasten naar de zin te maken!
Rond 18 uur sloten we dit Nieuwjaarstreffen af met koffie of thee én met een goed gevoel voor 2017!
Voor foto's van deze dag en andere bijeenkomsten kunt u eens kijken op onze website http://sonenbreugel.zonnebloem.nl/