Zondag 5 februari pupil van de week: Janne Kreijveld
Corridor 3 – Tovido 2        12.30
Corridor 2 – Stormvogels 2        13.40
Corridor 1 – Stormvogels 1        15.10

Corridor 1 laat punten liggen

Zondag 29 januari, de uitwedstrijd tegen Spes 1 stond op het programma van de topklasse. We speelde om 16:25 in Groesbeek.
Spes begon sterk aan de wedstrijd en kwamen al snel op een voorsprong. De eerste helft stonden we 14-7 achter, maar Corridor kwam sterk terug in de tweede helft en gaven alles om deze wedstrijd te winnen. De teamspirit was er en iedereen was fel en gemotiveerd om te winnen. De tweede helft liep zo goed, Corridor heeft deze helft zelfs gewonnen met 6-7. De eind uitslag: 20-14. Het is jammer dat de Corridor punten heeft laten liggen in de eerste helft, anders zou dit een mooie overwinning zijn. Volgende week speelt Corridor tegen Stormvogels 1 om 15:10 in de landing. We hebben er alle vertrouwen in dat we deze wedstrijd gaan winnen.

"Spooktreffer" helpt Corridor D1 in het zadel

Hoogeloon: Op zaterdag 28 januari stond voor Corridor D1 de uitwedstrijd tegen Klimroos D2 op het programma. In de competitie staat dit team uit de Kempen voorlaatste. Corridor D1 staat vierde en kon vandaag zelfs bij winst de derde plaats van Vessem D1 overnemen.

In de Landing in Son had Corridor D1 in november nog opvallend veel moeite met Klimroos D2, maar uiteindelijk werd er ruim met 4-1 gewonnen.

In de gymzaal in Hoogeloon wordt meteen duidelijk dat de Klimroos D2 zich niet zomaar als kanonvoer liet gebruiken. Het bijt van zich af en geeft Corridor D1 weinig ruimte. De beste kansen zijn er zelfs voor de thuisclub. Na ruim tien minuten krijgt Corridor D1 een strafworp na een ongelukkige verdedigende actie van Klimroos D2. Koele kikker Linn benut het buiten kansje: 0-1. Een paar minuten later zorgt Maud Schalken voor de tweede Breugelse treffer door attent in de rebound raak te gooien. Klimroos D2 lijkt wat aangeslagen en de groen witte uit Breugel krijgen veel mogelijkheden, maar Ellis, Anne en Maud Swinkels hebben geen geluk in de afwerking. Uiteindelijk maakt Lisa knap van afstand de 0-3. Het lijkt erop dat de scheidsrechter het doelpunt afkeurt, maar omdat het scorebord de derde treffer hardnekkig blijft aangeven blijkt de marge toch drie te zijn in het voordeel van de Corridor.
De Klimroos D2 maakt zich niet druk en scoort vrij snel de 1-3. Vlak voor rust krijgen ze nog enkele grote kansen voor de aansluitingstreffer. Gelukkig voor de Corridor hebben ze pech als de bal tot twee keer toe de rand van de korf raakt.

Na de pauze gebeurt er voor beide korven niet veel. Klimroos D2 probeert er het beste van te maken, maar het klasse verschil met de Breugelse meiden van de D1 is simpelweg te groot. Kansen zijn er wel voor de Corridor D1 maar Fenne, Linn en Femke zijn niet scherp voor de korf.
Vlak voor tijd maakt Mirna de 1-4. Door deze treffer knakt er wat bij de Hoogeloonse meiden en Corridor D1 krijgt steeds meer kansen. Ellis probeert het van afstand, maar de bal stuitert op de rand van de korf, Lisa reageert attent en gooit van dichtbij raak: 1-5.
De Corridor D1 stijgt door deze zege naar de derde plaats. Volgende week komt nummer vier Vessem D1 op bezoek in Son, dat wordt een cruciaal duel voor de derde plaats.