Afbeelding
Foto:

Programmamakers Radio S&B bespreken nieuwe programmering

Afgelopen zaterdag 4 februari was er een bijeenkomst van de programmamakers van Radio S&B om de nieuwste ontwikkelingen rondom de programmering en nieuwe programma's met elkaar te bespreken.
Binnenkort gaat de vernieuwde muziekstream van start, gevuld met muziek vanaf 1960 tot heden. Ook staan een aantal nieuwe, spraakmakende programma's op stapel die in de 24/7 programmering worden geïmplementeerd. Op de website www.radiosenb.nl. (Bovenbalk button "programma's) zijn ook alle eerder uitzendingen op elk gewenst moment terug te luisteren. Radio S&B, DE lokale radiozender van Son en Breugel.

Ter gelegenheid daarvan werd bovenstaande foto gemaakt.

v.l.n.r. Glenn van den Bergh, Walter Sanders, Hans Houbraken (techniek), Willem Ligtvoet, Arnout Verheij, Jan Brans, Liesbeth van Hapert, Clemence Lasance, Will van Berkel, Hans Spijkerman, Rob Bergmans, Han Muller en (nog net zichtbaar) Ron van Haandel.

Mede door het griepvirus ontbreken op de foto Maaike van der Waart, Huib Burgersdijk, Adriana Bos, Youri van Haandel, Dick Geluk, Christien van Loosdregt, Joost Conijn, Ad Louwers, Kees Krombeen, Mario Smulders, Peter Schumaker, Asya van Alst en Ties van Gorp.


Gitaristen én gitaardocenten bij elkaar
om inspiratie op te doen tijdens GitaarEvent

Na vaderdag, moederdag, woensdag en gehaktdag presenteert de gitaarafdeling van Key4Music: De Grote Gitaardag.

Of eigenlijk een middag, in het teken van gitaar en basgitaar. Op zaterdag 18 februari van 14:00 - 16:00 komen gitaristen én gitaardocenten van Key4Music bij elkaar om inspiratie op te doen.
Wat staat er op het programma?
Het begint met een demonstratie van virtuoos gitaargeweld door de Key4Music docenten Laurens Huttinga, Fokko Mellema, en Bas van Wetten.
Daarna gaan àlle gitaristen aan de slag om een superhit samen ten gehore te brengen. Alle niveaus, van jong tot oud, beginners en gevorderden slaan samen de plectrums ineen om een groot gitaarorkest te vormen. In The Name Of Love voor de gitaar, zeg maar.
Deze dag is niet alleen voor gitaarleerlingen van Key4Music maar voor iedereen die geïnteresseerd is in gitaar en basgitaar en graag de docenten van Key4Music aan het werk wil zien.
Kom gezellig langs! Iedereen is van harte welkom! Ook om alleen te kijken.
Waar?Key4Music, Zandweg 9 in Best
Wanneer? Zaterdag 18 februari van 14.00-16.00
Entree?GRATIS
Wil je meedoen? Meld je dan snel aan. We hebben maar een beperkt aantal plaatsen voor niet-leerlingen.
Stuur een mail met je naam en leeftijd naar: mailto:info@key4music.com


Afbeelding