Uitslagen SBC jeugd zaterdag 4 februari
SBC JO19-1 - VRIJ------- SBC JO19-2 - Brabantia JO19-22 - 1
SBC JO19-3 - ST SDO/Hulsel JO19-12 - 6
Audacia JO19-2 - SBC JO19-41 - 5
SBC MO19-1 - VRIJ------ SBC JO17-1 - VRIJ------ SBC JO17-2 - VRIJ------- SBC JO17-3 - Braakhuizen JO17-42 - 3
Netersel JO17-1 - SBC JO17-42 - 3
SBC JO17-5 - Woenselse Boys JO17-32 - 3
SBC JO15-1 - VRIJ------ SBC JO15-2 - VRIJ------ SBC JO15-3 - VRIJ------- SC 't Zandt JO15-5 - SBC JO15-40 - 3
SBC JO13-7 - VRIJ------ SBC MO13-1 - FC Eindhoven AV MO13-14 - 5
SBC JO12-1 - VRIJ------ SBC G 1 - VRIJ------ SBC JG 1 - VRIJ------- SBC JG 2 - VRIJ------- SBC JO11-1 - Best Vooruit JO11-12 - 1

Nijnsel is het even kwijt.

En nu maar hopen dat het zoeken snel iets oplevert. Nijnsel leed afgelopen zaterdagavond alweer de vierde nederlaag op rij, 1-2, dit keer tegen het lager geklasseerde EMK uit Nuenen.
De blessuregolf die al langer aanhoudt begint het team nu toch op te breken. Ook de bezoekers misten enkele spelers, maar dat leek ze toch minder te deren.
De eerste helft toonde wel wat gelijkenis met het heersende weerbeeld, het miezerde aan beide kanten. Veel balverlies en aanverwante slordigheden kenmerkten het spelbeeld. De bezoekers hadden een licht veldoverwicht, al leverde dat aanvankelijke geen hachelijke situaties voor het Nijnselse doel op. En dan hebben 'we' nog steeds onze doelman Thijs van Esch die de voorwaartsen van de tegenpartij regelmatig de nodige stress bezorgt.
In de rust schonk cuisinier Verhoeven verkwikkende Marokkaanse wortelthee uit het Atlasgebergte en dat pakte met name voor de bezoekers goed uit. Drie minuten in de tweede helft namelijk sneed de snelle Johan Janssen vanaf de linkerkant door de geelblauwe linies en ramde de bal in het dak van het doel: 0-1. Dat zette de thuisploeg vervolgens wel tot wat meer dadendrang aan en het Nijnselse team verscheen vaker en ook gevaarlijker op de helft van de tegenstander. De zuiverheid in de afronding bleef het team echter parten spelen en de bezoekers konden met enkele beweeglijke voorwaartsen heerlijk counteren op de supersnelle kunstmat. En als je zelf niet scoort….. Dan doet het de tegenpartij wel, dit keer in de 75e minuut. Niet lang ervoor had de bolleboos van Tilburg University, Arjan van Zutphen, de gelijkmaker nog op zijn schoen maar zijn schot teisterde slechts de ballenvanger. Een paar minuten voor tijd schoof een alerte Rick van der Vleuten de aansluitingstreffer nog binnen maar de tijd was te kort om de gewenste gelijkmaker nog op het scorebord te krijgen. Een zure nederlaag die de tegenstander wat verder van de rode lantaarn weghoudt. Nijnsel wacht nog twee pittige wedstrijden voor het carnaval in de hoop dat daarna een aantal geblesseerden weer fit aan boord klimt.

Zaterdag derby tegen SBC thuis!
Aanstaande zaterdag opnieuw een lichtwedstrijd thuis tegen de buren uit Son en Breugel. In Son wist Nijnsel destijds nog aan het langste eind te trekken, al leek er even sprake van diefstal van de punten. Er werd echter geen aangifte gedaan. De wedstrijd begint om half acht en er wordt bij deze onvervalste derby veel publiek verwacht uit beide dorpen. Twee ploegen met aanvallende intenties, die elkaar wel het licht in de ogen gunnen maar niet de punten. Het publiek lijkt op voorhand al de grote winnaar te worden. Na de wedstrijd een traditioneel gezellig samenzijn. De activiteitencommissie heeft klaarblijkelijk een aantal boswachters ingehuurd want er gaan serieus te nemen geruchten rond over 'Hakkuh en Zaguh'……