Janne Keijveld met scheidsrechter Patrick Jansen
Janne Keijveld met scheidsrechter Patrick Jansen Foto:

Corridor 1 ondanks verdedigend werk en aanvallen geen winst

Zondag 5 februari trad Corridor 1 aan tegen de Stormvogels. Een mooie kans om punten te pakken tegen de nummer 7.
Corridor begon fel en kwam snel op een 4-1 voorsprong. Helaas zakten ze voor de rust wat in en kwamen de Stormvogels terug. Corridor ging de rust in met een achterstand, 4-6.
In de rust werd na een scherpe speech de focus weer terug gevonden. Corridor ging er vol tegenaan! Helaas liep Stormvogels uit naar 4 doelpunten verschil waardoor het gat te groot werd voor Corridor.
Met een stand van 10-14 liet Corridor in de laatste minuten nog even zien wat ze kunnen. Door sterk verdedigend werk en mooie aanvallen kwamen ze terug tot 12-14. Helaas kwamen ze toen tijd te kort. Eindstand 12-14. Volgende week een weerzien met de oud trainer, dan wacht Rosolo en zal Corridor de eerste punten van het seizoen pakken!

Pupil van de Week Corridor

Op zondag 5 februari was Janne Kreijveld onze "Pupil van de Week".
Ze heeft eerst heel goed geoefend met het nemen van een doorloopbal op een hoge korf. Janne mocht de openingsbal nemen en kreeg uit handen van scheidsrechter Patrick Jansen een oorkonde en een snoepzak. Verder heeft zij vanaf de reservebank deze spannende wedstrijd tegen Stormvogels 1 gevolgd. Tijdens de rust heeft ze in de kleedkamer meegeluisterd naar de motiverende woorden van aanvoerster/coach Marit Reinten. Corridor 1 verloor deze gelijkwaardige wedstrijd helaas net met 12 - 14.