Afbeelding
Foto:

Carnaval in Breugel in feestcafé "De Bongerd"

Feestvereniging "Van Alles Wa" gaat voor de zesde keer de carnavalsactiviteiten in Breugel organiseren en voor de 4e keer in feestcafé "de Bongerd" . Dit jaar word word het programma nog specialer dan de eerdere edities.

Vurgloeiavond: (UITVERKOCHT)
De overgang van het gewone leven naar het carnavalsleven zal aangenaam worden gemaakt door de eerste activiteit, de welbekende "Vurgloei-avond", op vrijdag 24 februari. Deze gevarieerde avond is vol van dans, zang, tonpraat en muziek. Deze avond is al sinds jaar en dag uitverkocht en ieder jaar weer een overweldigend succus. Ook de editie van dit jaar is uitverkocht.

Carnavals zaterdag
Dit is echter niet het enige wat er in Breugel met de carnaval in "De Bongerd" te doen is. "Van Alles Wa" gaat "De Bongerd" ook op de zaterdag een feestavond organiseren. Deze avond zal bol staan van een ongedwongen carnavalssfeer. Hier hoort natuurlijk volop muziek bij en een grote dansvloer waarop natuurlijk gedanst kan worden. Maar ook zal er ruimte zijn om te buurten waar de muziek "praatbaar" te horen zal zijn. Thema deze avond is "met de hendjes de lucht in" . het feestcafe zal open gaan om 20 uur.

Optocht zondag
Op de carnavalszondag zal feestcafé "De Bongerd" al om 11.11 uur open zijn. Dit om de deelnemers van de optocht de gelegenheid te geven om een drankje te komen doen. Ook "Spierbal on Tour " is dan aanwezig om in een noodzakelijke hap te voorzien: belegde broodjes, friet en snacks zullen de gehele dag in overvloed aanwezig zijn.
Ook op de zondag zal er volop vertier zijn in feestcafé "De Bongerd" en op deze dag wordt er niet alleen gedacht aan het vertier van de volwassenen. De naastgelegen sporthal zal worden omgeturnd tot 1 groot speelpaleis voor de kinderen. Dit is een middag/avond voor iedereen. Feestmuziek in het café, dansvloer om te dansen en een terras binnen en natuurlijk de speelattributen voor de kinderen in de sporthal.Ook aan live muziek zal het niet ontbreken, er zal muziek gemaakt worden door BBC "Het Bourgondisch Bras(s) Comfort" . In de zaal zal de welbekende "apenkooi" aanwezig zijn, maar ook de springkussens zullen niet ontbreken. In de sporthal zal er begeleiding zijn van heuse gymleraren. Entree voor de sporthal zal € 1,- bedragen.
Naast volop gerstenatjes en borreltjes zal er ook drinken voor kinderen zijn. "Spierbal on Tour" zorgt ervoor dat het de inwendige mens aan niets ontbreekt. Het perfecte recept dus om volop te genieten van een ongedwongen carnavalssfeer met alles erop en eraan.

Carnavaldinsdag in feestcafé "de Bongerd"
Het niet doorgaan van de boerenbruiloften in ons dorp vinden wij bijzonder vervelend. Dit feest werd als bijzonder gezellig ervaren en zal daarom ook door menigeen gemist worden. Dit heeft ons doen besluiten om een feest te organiseren wat de gezelligheid van de boerenbruift moet proberen te evenaren. Dit zal dus een echte breugelsecarnavalsmiddag zijn waar gezelligheid voorop staat. Er zal deze middag live muziek verzorgt worden door de enige echte blaaskapel van Son en Breugel " Wa'n Klank" maar ook een optreden van Aris Weel zal deze middag Feestcafe de bongerd doen schudden op zijn grondvesten. Dit alles word natuurlijk ook mee mogelijk gemaakt door " Spierbal on tour" die deze middag natuurlijk ook een goed hapje verzorgen. Deze middag zijn alle "boerenbruiloft" carnavalsgangers natuurlijk ook van harte welkom met of zonder boerenpak.

Ben je nieuwsgierig geworden naar "Van Alles Wa" , "de Vurgloei-avond" "carnaval in Breugel" of een van onze andere evenementen? Kom dan carnaval vieren in de Bongerd of mail naar van.alles.wa@hotmail.nl. (carnavalsmaandag gesloten)
Feestvereniging "Van Alles Wa" & Feestcafé "De Bongerd"


Elske
Wasmasjienmonteur